2777
2789

من قصدم بود رشته خودمو تا دکترا بخونم اما میبینم دکترا برای مصاحبه مقاله میخوان مدرک زبان میخوان که نمیشه رشتم هم پیراپزشکیه پس میمونه کنکور مجدد که اونم با وضع ترمیم ها خیلی سخت شده

.

دکتری

و ما خدا را داریم میان تمام نداشته هایمان...🩷 ممکنه صدتا مشکل واستون پیش بیاد، ممکنه بارها با هم دعوا کنین و حتی مقطعی از هم متنفر بشین. فقط یه نصیحت بهتون میکنم هیچوقت نه همدیگه رو تحقیر نکنین و نه حرمت همدیگه رو بشکنین. رابطه ای که حرمتش از بین رفته یه رابطه ی تمام شدست🩵 قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه رو خوشحال کنیم ، قرار نیست همه از ما راضی باشن ، قرار نیست همه با ما دوست باشن ❣️ نادیده بگیر هرکسی رو که شایسته توجه نیست🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آزمایشگاهی ام. فوق هماتولوژی. میخام دکتراشو بخونم. رشته شما چیه؟

مامایی دکترا واسه مصاحبه خیلی شرایط سختی دارن حتما باید مقاله و پژوهش و مدرک زبان داشت

.

مامایی دکترا واسه مصاحبه خیلی شرایط سختی دارن حتما باید مقاله و پژوهش و مدرک زبان داشت

مدرک زبان که برداشته شد. به جاش زبان اومد توی دفترچه کنکور.

مقاله هم بله. مقاله پایان نامتو دیگه حداقل باید داشته باشی دیگه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

مدرک زبان که برداشته شد. به جاش زبان اومد توی دفترچه کنکور. مقاله هم بله. مقاله پایان نامتو دیگه حدا ...

نمیدونم گفتم زبان نمره بالای آیتلس میخواد مصاحبع

.

نمیدونم گفتم زبان نمره بالای آیتلس میخواد مصاحبع

تا چندسال پیش بله. الان مدرک زبان رو برداشتن، زبان رو آوردن توی دفترچه. تا ترم سه مهلت داری مدرک زبان ارائه بدی. ولی شرط قبولی نیس دیگه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»