2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرا این جوووورین❓

97 بازدید | 4 پست

یکی هست تو کلاسم مادرش هر عیب و ایرادی که بچه اش داره میندازه گردن معلم پارسالش؟! چرا این مدلی این واقعا؟ چرا نمیپذیره که خانم بچه تو ممکنه ژنتیکی این مشکل رو داشته باشه. چرا فکر میکنی باید بچه ات از همه نظر عالی باشه؟! سال بعد هم میخواهی هر عیب و ایرادی رو بندازی گردن من؟!

امروز یه صحبت جدی باهاش داشتم گفتم بچه شما که تنها دانش آموز کلاس معلم پارسالش نبوده. وگرنه الان همه باید یه مدل میشدن.

حالا معلم نمیاد ایراد بچه اتو صاف تو روت بزنه ولی شما دیگه انقدر بی منطق نباشید هر چیزی رو بخواهید گردن معلم بندازید!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر های بی سواد اینطورین

میاد میگه بچه ام به خاطر فشار عصبی مدرسه خطش بده! ختنم شما با این کمالگراییت که توقع داری بچه ات در هر زمینه بهترین باشه بچه عصبی تحویل جامعه ندی عجیبه! اگر به خاطر فشار عصبیه که پس این همه دانش اموز خوش خط تو کلاس من تست چین؟