2777
2789
عنوان

دلم میخواد برای جاریا کادو بگیرم

210 بازدید | 19 پست

مثلا یادگاری و اینا

کلا مهربونم ،خیلی مواظبم کسی ازم نرنجه(هم حق کسی به گردنم نباشه هم بخاطر خودشون ) ،البته گاهی بخاطر اخلاق خودشون میرنجن کاری ندارم

ولی گاهی میشه که انقدررررر این فاز مهربونیم زیاد میشه دلم میخواد همه خوشحال باشن همه حالشون خوب باشه

همه بخندن بعد واسه اطرافیانم دلم میخواد کادو بخرم

با خودم میگم دنیا دو روزه ما اینجا رهگذریم چرا ناراحتی چرا دریغ مهربونی و...

بعد این فازم خیلییی پررنگ میشه کلا دنیارو صورتی میبینم 😁😂

بخاطر همین دلم خواست کادوی کوچیکی بگیرم براشون

ولی ادمیم هستم ببینم یکی عقده ای بازی در میاره حتی کم از چشمم میوفته

بعد بخاطر اینکه تو ذوقم نخوره بخاطر رفتار ادما سعی میکنم محکم باشم اون بعد خیلی مهربون و بخشندمو سرکوب کنم و ازین بابت خیلی ناراحت میشممم🙁🙁

حالا منم تازه وارد این خانواده شدم نمیدونم طبق حسم برم جلو و بگیرم کادوهارو یا نه 🙁

💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگیر بگیر حتماا

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
نه کادو نده ب نظرم تو هم مث منی 😂کادو نده ولی ظلم هم نکن عادی باش .باهاشون خوب باش ولی صمیمی نشو ...

همینجوریم اصلا کاری ندارم بهشون چه برسه به ظلم😂

صمیمیم نیستم

💍

نه بابا نميخاد بگيري خودت كنترل كناينجور كارا هم با همسرت مشورت كنولي من صلاح نميدونم هديه بدياين اح ...

همیشه که نه

گفتم مثلا قراره در ارتباط باشیم در کل ، منم کم حرفم

یه ابراز محبتی باشه همین

💍

من جاری کوچیکم وقتی عروس خانواده همسرم شد ۱۴ ساله بود و منم همیشه عیدا به همسرم میگفتم یهش عیدی بده و یا مثلا شاگرد اول میشد براش هدیه میخریدیم و کلا به هر مناسبت بهش کادو میدلدن میگفتم سنش کمه ذوق کنه

آخرش به مادر شوهرم گفته بود چرا انقد به من کادو میدن مگه من گدام 🤦🤦🤦از پارسال هیچی یراش نخریدم امسال دانشگاه قبول شده باز قهر کرده

فک کنم قهره که چرا به وظیفه مون عمل نکردیم و براش نخریدیم

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه