2777
2789
عنوان

ی بیو

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوهههه همین خوبه ریسک نکن🤣🫂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دلم میخواد خیلی ولی میترسم 😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 البته از اینکه اون بد تر شو بزاره دیگه هیچ من با خاک یکی میشم اونم یکی میشه

فقط 38 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

😅فدات

تاپیک هاتو خوندم خیلی قشنگ بودن

من همسرم بهم در اوج اعتماد خییییلی زیاد و عشق و علاقه خییلی زیادی که بهش داشتم بهم خیانت کرد

میگی میشه شروع کرد و پایان خوبی داشت

چجوری شروع کنم

چیکار کنم

روزی هزار بار از خدا مرگش رو میخوام

طلاق نمیتونم بخاطر حرف مردم چون قبلا ازدواج ناموفق داشتم

دیشب میخواستم لوله بخاری رو در بیارم و در رو ببندم بیام بیرون تا بمیره باز از عذاب وجدان ترسیدم

تاپیک هاتو خوندم خیلی قشنگ بودنمن همسرم بهم در اوج اعتماد خییییلی زیاد و عشق و علاقه خییلی زیادی که ...

ممنونم عزیزم،نظرلطفته💖

اول اینکه متاسفم بابت این اتفاق،نمیدونم چرا مردا اینجوری شدن انگاری هیچ تعریفی از تعهد و وفاداری ندارن..

اره صد در صد که میشه، فقط باید خودت بخوای

روی خودت تمرکز کن، ببین به چه کارهایی علاقه داری انجام بده

برو باشگاه ثبت نام کن خیلییی توی روحیه ات تاثیر مثبتی داره

به خودت برس برو بیرون گردش

لباسای رنگی رنگی بپوش کلا ببین چی خوشحالت میکنه همون کار رو انجام بده

و این رو یادت باشه که اگه آدمی قدرت رو ندونست ،ضربه ای زد، خیانت کرد یا هر چی مشکل از تو نیست، تو هیچ چیزی از بقیه کم نداری، مشکل از اون آدمه که ذاتش خرابه..

گر شکستی کسی، میشکنی از دیگری..🕊️.

در خفا،به قصد ویرانی به سویم تاختیدحال اما شاهدید چه کوهی از من ساختید

اوه مای پشم ریزون

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

ما سکوت کردیم بلکه شرمسار شوند اما وقیح تر شدندحالا دیگه سکوت ما از نجابت نیست از بی اعتنایی هستبه ق ...

👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

رو سنگ قبر بعضی ها باید بنویسیم مرحوم بلاخره تنها خوابید

😂😂🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دلم میخواد خیلی ولی میترسم 😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 البته از اینکه اون بد تر شو بزاره ...

چه نسبتی باهات دارههه😂😂😂😂

مث لامپ سر کوچه ایی معلوم نی برا کی روشنی.

اوهههه مای پشم ریزون

واسه این حجم از حرومزادگیتونکلاسی چیزی هم میرین یا همش استعداد درونیه؟

🫣😶👌🏼👌🏼👌🏼

مرسی گلمم زحمت افتادی🫂✨🧡

دیشب موش فاضلاب رو دیدم داشت از پاکیزگی خودش تعریف میکرد ، مگسا هم براش دست میزدن حکایت خیلیاست!

من دیک حرفی ندارم🫣✨👌🏼