2777
2789
عنوان

تایپ کن من تبدیل به شیطان شدم چون

103 بازدید | 14 پست

بزار کیبوردت تکمیل کنه

اول خودم

من تبدیل به شیطان شدم چون رباتی زود مینویسی از توابع شهرستان کمیجان در استان فارس ایران است

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تبدیل به شیطان شدم چون اولین بار توسط شیمیدان آلمانی و انگلیسی از دانشگاه هاروارد در رشته مهندسی برق و الکترونیک از وزارت فرهنگ و هنر بود که به صورت کامل پرداخت شد

😂😂

من تبدیل به شیطان شدم چون بیشتر از همه به دنبال این هستیم که در آن زمان به قدرت رسید 😂😂

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

من تبدیل به شیطان شدم چون خیلی ممنونم از لطفت

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

من تبدیل به شیطان شدم چون تو شوهرمی و به چیزای سیاه تبدیل شد

وایی

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن