2777
2789

من واقعا حالم خوب نیست دیشب کل صورتمو از جیغ و گریه چنگ زدم و زخمی کردم امروزم کلی از موهامو با چنگ در اوردم حس میکنم دیوونه شدم حالم خیلی بده دیشب ده تا قرص خواب خوردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد همش دلم میخواد به خودم اسیب بزنم مدتیه دیگه زندگی عادی ندارم نه کاری میکنم نه درسی میخونم مغزم درد میکنه روحم درد میکنه از فکر کردن از فشار غصه از بیرون رفتن متنفرم وقتی میرم بیرون دو نفرو میبینم همسن خودم که عاشق همن و دست همو گرفتن روانی میشم حالم بد میشه دلم میخواد همونجا خودمو بکشم برا همین بیرونم نمیرم دیگه وقتی حالت بهتر بود چندبار روانپزشک رفتم ولی دیگه قرصامم تاثیری ندارن فقط و فقط حالم داره بدتر میشه

من دیوونه ام اگه دیوونه نبودم که واسه عشقی که انقدر اذیتم کرد داغون نمیشدم واسه عشقی که منو نخواست دلتنگ نمیشدم اصلا اگه روانی نبودم عاشق یه ادم دو قطبیه بی اخلاق و مریض روانی نمیشدم که صدبار ولم کنه و منم روانی کنه

بنظرتون اصلا با این چیزا تیمارستان راهم میدن؟

لطفا مسخره نکنید خودم حالم بده شماام بدتر نمک رو زخمم نپاشید

چرا با خودت اینجوری میکنی😐

الان خودتو روانی جلوه بدی بری تیمارستان بستری بشی فکر میکنی خوب میشی؟ اونجا یه فضای فوق العاده متشنجه برات پرونده تشکیل میدن سابقه دار میشی یه روانی محسوب میشی واسه ایندت کارت مشکل پیش میاد اصلا به اینا فکر میکنی؟! چرا خودتو بخاطر یه آدم ناچیز نابود میکنی اصلا ارزش نداره

اونجا تو یه اتاق بستریت میکنن هرچند ساعت یه بار به همه بیمارا قرص میدن که تو یه دوزن همونجا بی حال و بی جون میشی فقط میوفتی رو تخت

به خودت بیا من همه این روزارو تجربه کردم به عنوان یه همجنس نصحیتت میکنم یکمم به خودت فکر کن خب؟ یه لحظه فقط

و حتما به تراپیستم مراجعه کن.

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان