2777
2789

دوماهه اب خونه ما قطعه یعنی شاه لوله مرکزی خرابه ما و چندتا همسایه ها مشکل آب داریم حتی بعضی روزا آب نداریم بخوریم دیگه نظافت و شستشو که بماند اداره ابم مسخرمون کرده منم 13 هفته حاملم جفتم پایینه باید استراحت باشم بعد خونه مامانم اینا هستم شوهرم خونه باباش یه شهر دیگه تو سرد زمستون نصف شب باید بشینی اب قطره قطره جمع کنی بلند کنی ببری سرویس بهداشتی دوباره برگردی پر کنی حموم بخوای بری باید سطل سطل اب برداری بیاری دیگه غذا و اینا خدا میدونه چه قدر سختمونه از اول حاملگی گفتم اداره اب نمیاد مشکل حل کنه بابام داره منر به متر زمین میکنه خودش برسه به شاه لوله سختمه بریم خونه اجاره بخدا ازت توقع خونه انچنانی ندارم حداقل کنارم باشی کمکم کنی میگه نه مشکل آب دارین بعد دیشب پیام داده بری سطل بلند کنی تو سرد زمستون بری حموم بچه چیزیش بشه حلالت نمیکنم ..منم که فشار دوماه بی آبی و سختی رومه گفتم تو دلت برا ما میسوزه بیا ببین من با چه گرفتاری کارامو تو بی آبی میکنم بعد هیچی نمیگم تو میای این حرف رو میزنی گفتم من و بچم توقع هیچی ازت نداریم خدا محافظمون باشه نمیخوایم برامون کاری کنی که بیای بگی بچم چیزیش بشه حلالت نمیگنم بخدا همش خودم استرسم میرم میام بلند میکنم الان کلا باهام قهره فکر نکنم دیگه بیاد

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کم گفتی عزیزم من باشم کاری میکنم همون شب برگرده تازه پرنسس بهشم برخورده

به نظرت بهش پیام بدم

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
عروسی کردید ولی هرکس خونه باباشه؟

اره اینم قسمت منه تازه خونه داره خانوادش دادن زن داداشش زندگی کنه چون حساسه و ظریف منم گذاشتن کلا کنار

اره اینم قسمت منه تازه خونه داره خانوادش دادن زن داداشش زندگی کنه چون حساسه و ظریف منم گذاشتن کلا کن ...

چقدرربی زبونی

سلیطه باش حقتو بگیر حاملت کرده گذاشته خونه بابات رفته

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

بیخود رنجیدهبگو پاشو بیا شرایط رو درست کن وگرنه من حالا نمیکنندست پیش گرفته پس نیوفته

دقیقا گفتم دورتو خط کشیدم روزی که گفتی تو بمون خونه مامان بابای خودت منم خونه مامان بابای خودم خب وظیفه پدر من نیست مشکلات منو حل کنه

اره اینم قسمت منه تازه خونه داره خانوادش دادن زن داداشش زندگی کنه چون حساسه و ظریف منم گذاشتن کلا کن ...

چطور با دندونات جگر زن داداش و خودش رو تا الان پاره نکردی من نمیدونم واقعا

من الان سر درد شدم بابت تاپیک تو بعد تو میگی پیام بدم؟

چقدرربی زبونی سلیطه باش حقتو بگیر حاملت کرده گذاشته خونه بابات رفته

هعیی چه قدر به خودم فشار آوردم بچه اولم سقط شد