دوماهه اب خونه ما قطعه یعنی شاه لوله مرکزی خرابه ما و چندتا همسایه ها مشکل آب داریم حتی بعضی روزا آب نداریم بخوریم دیگه نظافت و شستشو که بماند اداره ابم مسخرمون کرده منم 13 هفته حاملم جفتم پایینه باید استراحت باشم بعد خونه مامانم اینا هستم شوهرم خونه باباش یه شهر دیگه تو سرد زمستون نصف شب باید بشینی اب قطره قطره جمع کنی بلند کنی ببری سرویس بهداشتی دوباره برگردی پر کنی حموم بخوای بری باید سطل سطل اب برداری بیاری دیگه غذا و اینا خدا میدونه چه قدر سختمونه از اول حاملگی گفتم اداره اب نمیاد مشکل حل کنه بابام داره منر به متر زمین میکنه خودش برسه به شاه لوله سختمه بریم خونه اجاره بخدا ازت توقع خونه انچنانی ندارم حداقل کنارم باشی کمکم کنی میگه نه مشکل آب دارین بعد دیشب پیام داده بری سطل بلند کنی تو سرد زمستون بری حموم بچه چیزیش بشه حلالت نمیکنم ..منم که فشار دوماه بی آبی و سختی رومه گفتم تو دلت برا ما میسوزه بیا ببین من با چه گرفتاری کارامو تو بی آبی میکنم بعد هیچی نمیگم تو میای این حرف رو میزنی گفتم من و بچم توقع هیچی ازت نداریم خدا محافظمون باشه نمیخوایم برامون کاری کنی که بیای بگی بچم چیزیش بشه حلالت نمیگنم بخدا همش خودم استرسم میرم میام بلند میکنم الان کلا باهام قهره فکر نکنم دیگه بیاد
من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.