2777
2789
عنوان

با چی👀

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 43 پست
حرف زدن .مهمونی بیرون رفتن حتی اگه نیم ساعت باشه باشگاه هم عالیه

🥲👌🏼

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهییی🫂چی شدی منم قهوه دارم درست میکنم

عزیزم نوشجان🤍

امروز ظهر واسه اولین بار خانواده همسرمو دیدم توی مهمونی منظورم خاله دایی ایناس

خیلی تنها بودم کلا ی گوشه نشسته بودم و کسی زیاد کاری باهام نداشت حتی یک بار اومد قسمت زنونه و با مادرش صحبت کرد من دوباره سرموگرفنم بالا و مظلومانه چند بار بهش سلام کردم اصلا نگام نکرد

☁️

چقد خوب واقعااا مخصوصا گللل🫠کومان چی هس

پارتنرم شغل دومش اینه که مغازه گلفروشی داره. به خاطر همین همیشه گل تازه تو اتاقم هست😍😂🤍البته قبل از اون هم معمولا تو اتاقم بود

مدیتیشن

نماز

دویدن با سگم

شنا

یوگا

کتاب خوندن

صحبت کردن با آدمایی که دوستشون دارم

خدا کند انگور ها برسند...جهان مست شود...تلوتلو بخورند خیابان ها...مرز ها مست شوند...برای لحظه ای تفنگ ها یادشان برود دریدن را...کارد ها یادشان برود بریدن را...قلم ها آتش را،آتش بس بنویسند...

عزیزم نوشجان🤍امروز ظهر واسه اولین بار خانواده همسرمو دیدم توی مهمونی منظورم خاله دایی ایناسخیلی تنه ...

همچنین🧡

همسرت ؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

پارتنرم شغل دومش اینه که مغازه گلفروشی داره. به خاطر همین همیشه گل تازه تو اتاقم هست😍😂🤍البته قبل ...

وای خدااااا چه خوببببب😍😍😍🥹😂

ب شوهر تبدیلش کن 😂

منم عاشق گلم میمیرم برا گل از هرچیزی برا من با ارزش تره🫠🫠🫠

چیشدی عزیزمم

منی که با یدونه گل یا حتی بارون و رمان خوندن خوشحال میشدم

الان میلیارد پول هم بدن خوشحال نیستم

دعا کنید برام

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

مدیتیشننمازدویدن با سگمشنایوگاکتاب خوندنصحبت کردن با آدمایی که دوستشون دارم

👌🏼👌🏼🌱

دویدن با سگت یکم عجیب بود ولی