2777
2789
عنوان

با چی👀

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 43 پست
حرف زدن .مهمونی بیرون رفتن حتی اگه نیم ساعت باشه باشگاه هم عالیه

🥲👌🏼

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهییی🫂چی شدی منم قهوه دارم درست میکنم

عزیزم نوشجان🤍

امروز ظهر واسه اولین بار خانواده همسرمو دیدم توی مهمونی منظورم خاله دایی ایناس

خیلی تنها بودم کلا ی گوشه نشسته بودم و کسی زیاد کاری باهام نداشت حتی یک بار اومد قسمت زنونه و با مادرش صحبت کرد من دوباره سرموگرفنم بالا و مظلومانه چند بار بهش سلام کردم اصلا نگام نکرد

☁️

چقد خوب واقعااا مخصوصا گللل🫠کومان چی هس

پارتنرم شغل دومش اینه که مغازه گلفروشی داره. به خاطر همین همیشه گل تازه تو اتاقم هست😍😂🤍البته قبل از اون هم معمولا تو اتاقم بود

عزیزم نوشجان🤍امروز ظهر واسه اولین بار خانواده همسرمو دیدم توی مهمونی منظورم خاله دایی ایناسخیلی تنه ...

همچنین🧡

همسرت ؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

پارتنرم شغل دومش اینه که مغازه گلفروشی داره. به خاطر همین همیشه گل تازه تو اتاقم هست😍😂🤍البته قبل ...

وای خدااااا چه خوببببب😍😍😍🥹😂

ب شوهر تبدیلش کن 😂

منم عاشق گلم میمیرم برا گل از هرچیزی برا من با ارزش تره🫠🫠🫠

مدیتیشننمازدویدن با سگمشنایوگاکتاب خوندنصحبت کردن با آدمایی که دوستشون دارم

👌🏼👌🏼🌱

دویدن با سگت یکم عجیب بود ولی