2777
2789
عنوان

خوشبختی بدون ازدواج ممکنه یا نه

130 بازدید | 15 پست

با این حرفها درباره ازدواج و بچهدار شدن موافقید یا نه؟ 🤔

یه نفر توی توییتر این متن رو درباره ازدواج نوشته و خیلی هم دستبهدست شده.

من عین حرفاش رو اینجا میذارم، دوست دارم بدونم شما باهاش موافقید یا نه و چرا 👇 🗣️؟؟

«بهعنوان یه تجربه از زندگی شخصی خودم و هزاران موردی که دیدم و خوندم و با مشاورها و آدمهای مختلف در موردش صحبت کردم،

اگه خدای نکرده اختلال شخصیتی یا روانی جدی توی خودتون یا طرف مقابلتون نیست، هر چی زودتر ازدواج کنید و تا جایی که میتونید بچهدار بشید. 👨👩👧👦

زندگی و خلقت ما اینطوری طراحی شده و به نظر من معنا و لذت اصلیش هم همینه. 🌱

دخترهایی که زیر ۳۰ سال ازدواج نمیکنن و مادر نمیشن و پسرهایی که زیر ۴۰ سال خانواده تشکیل نمیدن، بخش مهمی از زندگیشون رو از دست میدن و بعداً میفهمن یه حس باخت عمیق سراغشون میاد که دیگه درمانی نداره. ⏳

اگه نزدیک این سنها هستید، حتی با کسی که فقط ۵۱ درصد معیارهاتون رو داره ازدواج کنید و خیلی هم نگران مسائل مالی نباشید، درست میشه.» 💍

حالا شما چی فکر میکنید؟

با این حرفها موافقید یا مخالف؟ یا به نظرتون همهچی کاملاً بستگی به شرایط هر آدم داره؟ 💬

یه آدم احمقه که نمیدونه ازدواج خودش پر از چالشه و نباید از سر ترس از تنهایی هر کاری کرد

خیلیا همینطوری کشکی کشکی ازدواج کردن همین زنای نینی سایت اکثرا شوهرای بد ذات و بی توجه دارن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اونجایی که گفته(تا جایی که میتونید بچه دار بشید😂😂😂😂😂😂😂😂😂)

انگار کارخونس که میگه تا جایی که میتونید تولید کنید! همین جملش کافی بود که بقیه را نخونم و بدونم از طرف یه ادم بی عقل و کم شعور نوشته شده.

ارامش خوشبختی میاره، اینکه برای همه یه نسخه بپیچیم کار درستی نیست، یه نفر با ازدوتج ارامش پیدا میکنه یه نفر با مجردی!!!

با کسی که ۵۱ درصد معیارهاتون دارید ازدواج کنید کاملا مخالفم اینطوری گند میزنی به زندگیت حساسیت بالا ...

حالا ۵۱ درصدش را خوندم😂 اون یک درصد یعنی چه اینجا؟ مثلا میخواسته بگه امار دقیق دارم😁

در درجه اول سلامت روان مهم هست کسی که سلامت روان داره چه تنها چه تو رابطه رضایت بالاتری داره.

البته که ارتباط و صمیمیت بنیادی ترین و مهمترین نیاز هر انسانی هست و هر که بتونه یک ازدواج موفق داشته باشه واقعا خوشبخت ترینه

اما قرار نیست لزوما برای همه این اتفاق بیفته شاید ادم مناسبت رو هیچ وقت پیدا نکنی به هر زوری که ادم نباید ازدواج کنه

دیگه اینقدرا هم ضروری نیست