2777
2789
عنوان

نصیحت برادر شوهرم😐

620 بازدید | 23 پست

چند وقت پیش برادر شوهرم بحث مثلاً کادو و این چیزا اومد وسط گفت برای شوهرت گل بخر کادو بگیر تولد بگیر فلان تا اونم دستش راه بیفته اونم برای تو بگیره چه میدونم فلان مردا یادشون میمونه این چیزا رو یادشون نمیره براش خوشحال میشه یه چیزی بگی که جلوی چشش باشه یادت بیفته و فلان

خب من گفتم برای من نمیگیره خلاصه از اول نه شوهرم برای من تولد گرفته نه من برای اون

مثلاً اون زمانها که تو عقد بودیم پدر شوهرم اینا کیک میخریدن من میرفتم خونشون کادو میبردم ولی الان عروسی کردیم اصلاً چندین ساله نگرفتیم

نمیدونم چیشده الان ولی به دلمه که براش تولد بگیرم چیکار کنم به نظرتون بگیرم خیلی به دلم افتاده امسالو

خالم چند وقت پیش میگفت بگیر به دلت میمونه حسرتش بعد ها

ولی خب شوهرم گاهی میگیره یه شاخه گل برام میاره بدون مناسبت میگیره. یا ولنتاینو بعضی وقتا کادو میاره ولی تولدا اصلاً نگرفته

الان هیچ پولی هم دستم نیست ندارم ولی پدرم اینا یدونه از این مبلهای سه نفره دارن خوب ما مبل نداریم کیکو کجا بگیرم بزارم تو عکس زشت میشه

خیلی به دلمه ببرم خونه اونا مثلاً یه کیک بگیرم با یه کادوی کوچیک مثلاً یا یه جین جوراب یا یه ژاکت از پدرم پول قرض بگیرم باز بهش بدم به نظرتون این کارو کنم یا نه ۱۵۰۰ بگیرم اوکیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون خونه خودتون یه کیک کوچیک بگیر. اگه تونستی کادو بگیر نتونستی هم نگیر

چون تا حالا تولد نگرفتید همین کیک هم قدم بزرگی هس

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

نه قرص نکن از کسی،اگه خودش بهت پول میده بگیر به یه بهانه ای تولد بگیر

نه ندارم چند وقت پیش یخورده جمع کردم بودم رفتم لباس خریدم واسه خودم. الان چند روزه مث خوره افتاده تو فکرم تولد بگیرم

عزیرم پول قرض نگیر...اگه پول بهت میده براش کادو بخر..خونه ی خودتم بمون..اگه پول نداری ..اشکال نداره یه کیکخونگی درست کن و شام مفصل تهیه کن..بهش بگو دوست داشتم تولدت هدیه بخرم دستم پول نبود

بگیر خیلی روی روابط تاثیر داره.

اگه پدرت اخلاقش جوری نیست ک بعدا به روت بیار قرض هم بکن .

از این به بعد هم یاد بگیر پول واسه این کار های یواشکی یکم پس انداز کن.

خونه خودتون و دوتایی بگیر خیلی بهتره تا جمع