2777
2789

سلام چموقعا پنیک میشی؟

چجوریه؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت بر پنیک اینکه یهو بدون دلیل میاد خیلی بده

بدون دلیل؟ چجوری میشی؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

میشدم قبلا زیاد

الان تا میاد شروع شه کنترلش میکنم توی همون مرحله ی اول تموم میشه دفعاتشم دیگه کم شده

قبلا روزی چندبار بود الان ماهی یه بار شاید

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
چجوری کنترل میکنی ؟

کاملا ذهنیه کنترلش

یعنی پنیک از تپش قلب شروع میشه و وقتی فهمیدی شروع شده نفس عمیق میکشی و ذهنی خودتو آروم میکنی باید بدونی هیچ اتفاقی برات نمیوفته فقط یه فرآینده و قرار نیست بمیری یا دیوونه بشی یجورایی نادیده باید بگیری و بهش پر و بال ندی وگرنه وحشت میکنیو و علائمش بیشتر میشه و به لرزش بدن و افت فشار خون عرق سرد و انقباظ عضلات ختم میشه ولی اگه ذهنتو آروم کنی به محض شروع تپش قلب کمتر از یک دقیقه آروم میشی و به روال عادی برمیگردی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون