2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن خیلی سخته یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 34 پست
مالی مشکلی نیسحرف مردم سخته

بله حرف مردم همیشه هست باید اگه قصد جدی جدایی داره، شخصیت خودش رو قوی کنه و تا حدودی بیخیال باشه، اگرم مشکلش قابل سازش هست و میشه کوتاه اومد سعی کنه زندگی الانش رو درست کنه مخصوصا اگه پای بچه وسط باشه بیرون از ازدواجم همچین براش خبری نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسال که چیزی نیست مثل برق و باد میگذره

شروع کارای طلاق سخته

طرف مقابل بویی از انسانیت نبرده

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

شروع کارای طلاق سختهطرف مقابل بویی از انسانیت نبرده

شروع هرکاری سخته مهم ایستادن و کم نیوردنه

هیچ کاری اسون نیست

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

بله حرف مردم همیشه هست باید اگه قصد جدی جدایی داره، شخصیت خودش رو قوی کنه و تا حدودی بیخیال باشه، اگ ...

اگر

مرد بی مسئولیت باشه

از اول زندگی ده تا شغل عوض کرده باشه

الانم حدود دوساله بیکار باشه

بعد از اینور اونور پول قرض کنه پس نده

مثلا ده میلیون از یکی که باهاش رودربایستی دارن قرض کرده بدون اطلاع

پس هم نده

باید چه بشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند

ببین اگر قراره بچه روبگیره و. مهریه رو ببخشه هیچ وقت اینکارو نکنه چون بعد سن قانونی پدر بچه رو ازش میگیره اینم میمونه کلا بدون هیچ ساپورت مالی و.بچه رو بگیره مهریه رو ببخشه اون بچه کلی خرج داره که خب مادر باید بره سرکار پس بچه رو کی بزرگ کنه ..در ضمن مگه اطرافیان تو زندگی طرف هستن که میدونن چه عذابی میکشه و چه شبایی تا صبح گربه میکنه که به خاطر حرف ۴تا فامیل و همسایه میخواد تا ابد تو جهنم باشه ؟!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین اگر قراره بچه روبگیره و. مهریه رو ببخشه هیچ وقت اینکارو نکنه چون بعد سن قانونی پدر بچه رو ازش م ...

مهریه نداره که بده

بچه هم نمیتونه نگهداره

خانوم بخاطر بچه تحمل کرده تا حالا

ولی خانوم میتونه بچه رو بزرگ کنه خودش شاغله

پس اندازم داره از خودش

مهریه نداره که بدهبچه هم نمیتونه نگهدارهخانوم بخاطر بچه تحمل کرده تا حالاولی خانوم میتونه بچه رو بزر ...

هم مهریه داره هم بچه رو میتونه نگه داره فیلمشه ..مادر چند سالی بچه رو بزاره با پدره و خودشو کامل جمع و جور کنه به سن قانونی که بچه رسید اتومات میاد پیش مادره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

آره بچه دردسرای خودشو بعد طلاق داره.

چه دردسری؟

بچه میره مدرسه

عصرا کلاسای ورزشی زبان میره

وقتش پره

هم مهریه داره هم بچه رو میتونه نگه داره فیلمشه ..مادر چند سالی بچه رو بزاره با پدره و خودشو کامل جمع ...

نداره

یه عمره بیکاره

بچه پیش اون از درس میشه

همش سرش تو گوشی میره

مدرسه غیرانتفاعی میبرن دولتی

کلاسای ورزشی و ... نمیبرند دیگه

ارزش نداره بمونه پیش پدره حتی برا انتقام