2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی

دوزخی هست (به اعتقاد ما مسلمانان) پس بندگانِ مغضوب الهی وجود دارند و قرار نیست همه مورد عفو و بخشش باشند!

از اسامی خدا هم شدید العقاب است. (آنکه به سختی عقوبت می کند.)

خدا همه بنده هاشو دوست داره هیچکس اندازه خدا دوستت نداره فقط باید قلبت و ذهنت این باور رو داشته باشه خدا خیلی مهربونه

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

چه ربطی به سوال استارتر داشت؟

سوال کردند خداوند تمام بندگانش رو دوست داره؟!

در جواب گفتم که وقتی دوزخی وجود داره، وقتی وعده عذاب و عِقاب سخت وجود داره، پس همگان مورد عفو و رحمت و دوستی خدا نیستند...

وقتی در نمازمون سوره حمد رو می خوانیم از خدا می خواهیم « اهدنا الصراط المستقیم ... صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم و الضالین»

یعنی گمراهانی وجود دارند که ضلالتشون مایه غضب الهی شده و اونها رو از صراط مستقیم دور کرده و از نعماتی محروم شدند...

پس همگان مورد رحمت الهی نیستند و وقتی گناه انجام می شه از خودمون رو از رحمت خدا محروم می کنیم.

واقعا؟تو همین دنیاست؟کیا مورد خشم خدان

دیگه تمام سوالات دینی رو که نباید در مجال محدود پاسخ داد.

یک سری از گناهان رو گفته اند که مشخصّاً عقوبت دنیوی هم دارند، مثل عاقّ والدین یا تعدّی به مال یتیم.

عدالت و حکمت الهی هم قطعاً حکم می کنه بین پرهیزکاری و بی پروایی در گناهان مختلف بازخورد متفاوتی داشته باشیم.