2777
2789
عنوان

مامان پیکمی

91 بازدید | 4 پست

وااااای مامان من واقعا پیکمیهههههه

همش از مردا تعریف میکنه حتی میگه من خیلیییی از فلان مرد خوشم میاد به عنوان داداشم پسر خوبیه فلانه

یکنفر برای زنش فیلم میزاره میگه پاچه خوره یا میگه از زنش میترسه

با من اصلا خوب نیست اصلأ بوس و بغل نمیکنه ولی همش میره سر داداشم رو می بوسه

حتی خودش بهم گفت از همجنس خودش حالش بهم میخوره

ولی تاحالا خیانت نکرده ها اصلا تو فاز این چیزا نیست تو کف هیچ مردی هم نیست اینو دیگه میشه از ظاهر و پوشش متوجه شد چون مثل پیرزنا میگرده آرایش نمیکنه با اینکه تازه ۴۰ سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاری به مامانت ندارم .ولی کسی که آرایش نکنه دلیل نمیشه با کسی نیست یا کسی آرایش کنه دلیل نمیشه با ...

همیشه یه عده مثل شما هستن که با توجه نامربوطشون الکی دعوا راه بندازند

اگه کاری به اون موضوع نداری جات اینجا نبود بیای

در ضمن من خیلی تاپیکا از این که مامانم به خودش نمیرسه ابراز تاسف کردم اصلأ همچین دیدگاهی نداشتم

همیشه یه عده مثل شما هستن که با توجه نامربوطشون الکی دعوا راه بندازنداگه کاری به اون موضوع نداری جات ...

تاپیک میزاری همه نوع نظر هم هست .من دعوا نداشتم دوماه درست حرف بزن چون حرفی بت نزدم