2777
2789

پسرای ۳۷ یا بالاتر که میرن و با دختر های ۲۰ ،۲۲ ازدواج میکنن ، آخه لامصب ، فکر تفاوت فکری رو نکردی ، چجوری میخوای با یه بچه زندگی کنی

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

دخترا که ابله ترن جواب مثبت میدن

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون دخترا هم راضی ان حتما دیگه

اون دخترا بچن درک نمیکنن زیاد، یا به اجبار خانواده قبول میکنن، اون پسرا چرا باید احمق باشن

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

دخترا که ابله ترن جواب مثبت میدن

تقصیر ندارن ، مثلا تو شهر ما خانواده ها از ترس اینکه دختر بمونه ، راضی میکنن که ازدواج کنه

حالا نه که همه یک جامعه هر سالی که به عمرشون افزوده می شه کوله باری از فضیلت و دانش و مهارت جدید بهشون اضافه می شه؛ خیلی باید نگران بود یک فیلسوف ۳۷ ساله افکار والاش با یک آدم ۱۵ـ۱۰ سال جوونتر نخوونه!

با اختلاف سنیشون کار ندارم، 22 ساله بچه است؟! اونوقت 5 ساله چیه؟!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

حالا نه که همه یک جامعه هر سالی که به عمرشون افزوده می شه کوله باری از فضیلت و دانش و مهارت جدید بهش ...

بنظر من که درست نیست ،

با اختلاف سنیشون کار ندارم، 22 ساله بچه است؟! اونوقت 5 ساله چیه؟!

در برابر یک مرد ۳۷ ساله بچست دیگه ،

به هر حال وکلا و مشاورین خانواده هم باید از حماقت یه عده کسب درآمد کنن😐

وای من هر دو طرف رو میشناسم ، پسره بشدت درون گرا و ساکت، دختره بشدت پرحرف و غیر قابل تحمل، پسره فقط به خاطر پول دختره باهاش ازدواج کرد، در صورتی که وضع خودشم بد نبود، چرا یه مرد ۳۷ ساله باید اینهمه خام رفتار کنه، واااقعا

کار هردو اشتباس بیشتر هم دختر اسیب میبینه

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

بنظر من که درست نیست ،

من نمی گم لزوما درسته.

اما اینکه فکر کنید حتما افراد با فاصله سنی کمتر با هم هماهنگ هستند و با فاصله سنی بیشتر ناهماهنگ تر هستند درست نیست.

انسان ها در طول عمرشون یک روند خطی رو طی نمی کنند.

انسان ها موجودات بسیار متفاوت و متنوعی هستند.

لذا از صدور احکام کلی برای زندگی عموم آدم ها باید تا جایی که ضروری نیست اجتناب کرد و اگر سلیقه و نظر شخصی هست در مورد شخص خودمون اعمالش کنیم.

کار هردو اشتباس بیشتر هم دختر اسیب میبینه

اول پسره ،