دوستان من و همسرم ۲ ساله عقدیم و حدودا ۸ ماهه که باهم سردیم از لحاظ جنسی ، من از دوسال اولی که عقد کردیم بهم بابت شوخی های بیش از حدش با همکار خانوم و جاریم مخصوصا هشدار های جدی دادم و خلاصه ۶ ماه اولش خوب بود و بعدشم جایی نرفتیم که ببینم چیکار میکنه الانم بهش میگم بدم میاد کلا داد و بیداد میکنه مغلطه میکنه اینم بگم بابت سرد شدنمون رفتم بوسش کنم هولم داد گفت لبام خشکی زده خیلی ناراحت شدم سرد شدم ازش ، چون شبش جاریم و بچش اومدن ۵ ساعت گرفت بغلش ماچش مبکرد ۳ سالشه ، خیلی سرد شدم حس کوچیک و بی ارزش میکنم ،ممنون ک تا اخرش خوندین
دوران عقد دیگه چه مسخره بازیه؟ هزار بار مشاورای ازدواج گفتن دوران عقد باید خیلی کوتاه باشه و بدون رابطه ، اگر شرایط ازدواجو دارین عقد کنین برین سر خونه و زندگیتون اگرم ندارین صبر کنید تا شرایطتون فراهم شه اینو واسه شخص شما فقط نمیگم اسی جان واسه همه میگم
بعضی از مردا از اینکه با زنشون بازیه روانی راه بندازن لذت میبرن ، خصوصا چون شما خیلی هم ازش کوچیکترین به چشم یه ادم ضعیف بهتون نگاه میکنه، احساس میکنم خیلی نازشو میکشی نه؟
اینکه شوهرت تو خونه ی شما زندگی میکنه خیلی اشتباهه شما اگه بخواین یه مدت ازش دوری کنید کجا میتونین برین؟ اگر بخواین به اون بگین دیگه نیا بدتر میشه ولی اگر خونه ی خودتون بودین اقلا یه مدت میومدی خونه ی مامانت تا ببینی میخواد چیکار کنه