2777
2789
عنوان

دوساله عقدم و حس میکنم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوران عقد دیگه چه مسخره بازیه؟ هزار بار مشاورای ازدواج گفتن دوران عقد باید خیلی کوتاه باشه و بدون رابطه ، اگر شرایط ازدواجو دارین عقد کنین برین سر خونه و زندگیتون اگرم ندارین صبر کنید تا شرایطتون فراهم شه اینو واسه شخص شما فقط نمیگم اسی جان واسه همه میگم

خونمون اوکیهخودمون دیگ حسی بهم نداریم

بعضی از مردا از اینکه با زنشون بازیه روانی راه بندازن لذت میبرن ، خصوصا چون شما خیلی هم ازش کوچیکترین به چشم یه ادم ضعیف بهتون نگاه میکنه، احساس میکنم خیلی نازشو میکشی نه؟

اینکه شوهرت تو خونه ی شما زندگی میکنه خیلی اشتباهه شما اگه بخواین یه مدت ازش دوری کنید کجا میتونین برین؟ اگر بخواین به اون بگین دیگه نیا بدتر میشه ولی اگر خونه ی خودتون بودین اقلا یه مدت میومدی خونه ی مامانت تا ببینی میخواد چیکار کنه

اینکه شوهرت تو خونه ی شما زندگی میکنه خیلی اشتباهه شما اگه بخواین یه مدت ازش دوری کنید کجا میتونین ب ...

الانکه خونه مادرشوهرمم ولی مطمعنم برم خونمون نمیاد چون خیلی باهم بد حرف زدیم