2777
2789
عنوان

قبول دارید خرابا خیلی شانس دارن

105 بازدید | 13 پست

من ی همکلاسی دارم حالا نمیشه بهش گفت خراب ولی این هر روز میرفت دیت ینی هر روز با پسرای مختلف میرفت بیرون واسه آشنایی و اینا من ی ماه پشت سر هم بهش زنگ میزدم بیا بریم بیرون میگفت ن با ی پسر دیگ قرار گذاشتم

چند روز دیگ عقدش دعوتم حالا پسر رو ببینی خرپول خوشتیپ خوشگل اصلا همه چی تموم دو تا خونه داره ماشین زیر پاشم بی ام وس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیت رفتن جرم نیست اگه رابطه احساسی نداشته یا مدتش کم بوده این بیشتز از حسادت خودته

من خودم زیاد دیت رفتم ولی این دیگ رسما شغلش دیت رفتنه

اره خوب یکم ک حسودیم شد دروغ نگم

خرابا شانس ندارن ولی چون تجربه شون بیشتره میدونن واسه پسرا نباید دلسوزی کرد و هر چی با اعتماد به نفس تر و پرتوقع تر باشه دختر خانوم ازدواج و زندگیش بهتر پیش میره!

برعکس بعضی دختر خانوما تا سرشون به سنگ نخوره و با گذشت های بی جا یه مرد رو پررو نکنن و گند نخوره به زندگی شون متوجه نمیشن نباید به پسرا رحم کرد😐

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اینکه یک آدم ضمن بی عفت و فاسد بودن، خودش رو تو مسیر یک آدم نجیب و ساده قرار می ده و دنیا و آخرت اون با فریبکاری و وسوسه و... رو برای رسیدن مطامع پوچ خودش خراب می کنه؛ خوش اقبالی نیست، بی وجدانیِ محضه!