2777
2789

بچها یعنی یک روز نشد این مرد نرینه تو اعصاب من

اخر عاقبت این ازدواج جداییه حالا هعی من تحملش میکنم

شوهر منکارش جوریه ک هیچوقت نهارا خونه نیست به غیر امروز و روزای تعطیلی از اول ازدواج قاعدتا خیلی براش اشپزی نکردم مهمونم ک میومد مثل مادرشوهرم از بیرون میخرید

حالا امروز از خواب پاشدم گفتم چی میخوری برات درست کنم امروز روز توعه خونه ایی میخوام به سلیقه تو باشه

اونم گفت برنج و گوشت میخوام

بعد ما یککیسه برنج ایرانی خریدیم ولی تا حالا درستش نکردم با اینکه چند ماهه خریدیم چون خودمم برنج خور نیستم و یکم از برنج قبلی مونده بود

بهش گفتم اره بیا خالی کنیم تو سطل

اومد شروع کرد ک تو بلد نیستی برنج درست کنی من چند ماهه اینو خریدم هندز تو درستش نکردی نمیخواد اصلا برا من غذا درست کنی و ...

منم گفتم کوفت بخور مرگم نمیدم بخوری چه برسه غذا

الانم قهر کردیم

محبت به این مردا نیومده

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

اخه تو اصلا خونه ایی ک من بخوام غذا درست کنم؟ نیستی ک

به جاش شبا برنج و اینا درست نمیکنم ولی همیشه شام غذا های حاضری خوب داریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هیچوقت برا شام غذای برنجی نداری؟ منظورت از غذای حاضری خوب چیه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خب چرا چند ماهه دست نزدی خودتم غذا نمیخوری؟

خب اونکه خونه نیست منم یکنفرم مگه چقدر میخورم

از کیسه قبلی یکم مونده بود هر دفعه درست کردم از همون درست کردم دیگه من کلا غذا های خورشتی اینا درست نمیکنم چون نمیصرفه برا یک نفر چند ساعت پای گاز باشم

ناراحت نشی من که نمیشناسم شما رو

ولی همسر منم فقط شبا خونه ست

بهترین غذا رو درست میکنم حتی دسر و سالاد

هرشب

خودمم شاغلم

گناه داره شوهرت

راست گفته بنظرم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.