2777
2789
عنوان

ماجراهای عضو شدن تو نی نی سایت

95 بازدید | 13 پست

داشتم از بیکاری تاپیکای قبلیمو می دیدم ( شماهم از این کارا می کنید؟😂)

بعد یه تاپیک زده بودم راجع به عضویت خودم دوباره خندم گرفت

گفتم عضویت تو نی نی سایت مثل کسایی می مونه که تازه دنبال شغل می گردن بهشون میگن باید سابقه داشته باشین اینجا هم باید از عضویت یه مدت گذشته باشه و کامنتا زیاد باشن😂😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

🤣🤣

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اره کافیه همون روز اول تایپیک بزنی حمله میکنن بهت ک فیکی

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو یه سال عضو شدیم،ولی تعداد پستای خودتو نگا از منو نگا🤭

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ماشالله😂😂 البته من دوسال بخاطر کنکور گوشیم خاموش بود شاید بیشتر هم میشد

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

تعداد پست های تورو از کجا باید ببینه؟

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ماشالله😂😂 البته من دوسال بخاطر کنکور گوشیم خاموش بود شاید بیشتر هم میشد

منم یه دوسه سالی نبودم از بعد عضویتم

تعداد پست های تورو از کجا باید ببینه؟

زیر نام کاربری نوشته عضویت و بعد کنارش نوشته تعداد پست

زیر نام کاربری نوشته عضویت و بعد کنارش نوشته تعداد پست

اهان😅همیشه واسم سوال بوده این که از کجا میبینن

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

مال منو نگا تابستون که برقا میرفت از بیکاری میومدم اینجا واسه همین یکم زیادیه

چقدر زیاده خونده نمیشه🤣