خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
حقیقتا این تجربهٔ منه. بهتره هیچ چیزی رو توی گروههای دانشگاه نگید مخصوصا راجع به درس خوندن و امتحانات. همیشه یک آدم احمق و توی حاشیه باشی خیلی بهتره تا این که مرکز توجه بشی.
پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من چند تا سوال بی منظور پرسیدم از اون طرف چون واقعا سوال درسی داشتمقبول دارم حرفتو ولی راستش دوست ند ...
همیشه سعی میکنم سوال درسی رو حضوری از یکی بپرسم تا توی گروه و، توی گروه سوالها رو جواب میدم اگه بلد باشم و یا حتی جزوه هم میفرستم اما اینجوری نیستم که بگم آره من بلدم، من درس خونم، نمرات پایان ترمم همیشه این رو ثابت میکنه اما همیشه توی حاشیه میمونم.
توی حاشیه باش، در امنیت باش✨️
پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻