2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار یه چیزی بهت بگم

من قبولی سال ۴۰۲ ام اون موقع پشت کنکوری بودم دوتا کنکور شده بود و یهو گفتن معدل تاثیر داره منم خب شرایطم معلوم بود نهایی داده بودم ولی باید ترمیم می کردم

مجبور بودم توی کنکور دی به یه نتیجه ی نسبی برسم تا بتونم بعد از اون ترمیم هم کنم من مهر شروع کردی و آخرای دی ماه کنکور دادم نتیجه ورای تصورم شد طوری که حتی اول می خواستم تیر دوباره آزمون ندم

اونجا فقط ارادم به دادم رسید هر وقت می بینم کسی چنین پیامی می ده دوست دارم بهش بفهمونم که شدنیه ولی واقعا اینکه خودت به این نتیجه برسی که می خوای و همه جوره پاش وایستی خیلی تایین کنندس

من ی ماه مشاوره داشتم خوب نبود بعد خودم خوندم ولم میخواد ی مشاوره خوب میخواد ک بهم کمک کنه دی بخونم ...

سیب ترش بگیر یا نوتروقیل ولی زود دست ب کار شو دی رو از دست نده همه مشاورا مث همن فقط برنامه مدن و تمام خودت باید فراتر ار برنامه ای ک میدن هم گام برداری فقط ب اون قانع نباشی
از ساعت کم شروع کن روزی 6 7 ساعت هر روز نیم ساعت بیشتر بخون تا اخر دی برسه ب 10 یا 11 و تعداد تست هم سعی کن تا اخر دی ب روزی 200 یا بالای 150 برسونی
یکی از ملاک های قبولی تعداد تست بالاس البته تست درست ن الکی ازمون و تست زدن ک فقط بگی 200 تا شد

12 امی؟

منم از 12 شروع کردم همون سال هم نهایی رو خیلی خوب دادم هم کنکور عالی جمع شد

پزشکی هم آوردم

بخون ک سال بعد نگی کاش برمیگشتم دی امسال

من پارسال این موقع تازه برنامم شد 10 ساعت

قبلش اصن دختر حرف گوش کنی نبودم و مشاورمو خیلی اذیتش میکردم🤣

ولی چند ماه ب حرفشون گوش دادم

درست حسابی تا تیر با ساعت بالا خوندم

و شد🌱

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

12 امی؟منم از 12 شروع کردم همون سال هم نهایی رو خیلی خوب دادم هم کنکور عالی جمع شدپزشکی هم آوردمبخون ...

یعنی قبل دوازدهم صفر صفر بودی؟

تست نمی زدی؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

یعنی قبل دوازدهم صفر صفر بودی؟تست نمی زدی؟

شیمی رو دوس داشتم پایه م قوی بود

زیست هم بد نبود

ریاضی فیزیک خیلی ضعیف

تست در حد آزمون های سنجش ک مدرسه سال 11 ام ب زور ماهی یبار آزمون میگرف

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️