2777
2789
عنوان

ی سوال خیلی مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 63 پست
نمیدونم واقعامنو ک عاصی کرده بودن

حالا چی کنم اگ بپرسم بش برنخوره ؟

یا کلا هیچی نپرسم ،

میترسم بپرسم فک کنه بهش اعتماد ندارم ،اگرم نپرسم ک خودم ذهنم مشغوله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چی کنم اگ بپرسم بش برنخوره ؟یا کلا هیچی نپرسم ،میترسم بپرسم فک کنه بهش اعتماد ندارم ،اگرم نپرسم ...

ن بپرس

این حقته ک بدونی

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

من شب میخابیدم صب بیدار میشدم کلی پی وی مردونه پیام داده بودک از کانال صیغه یابی اومدمینی خودمولعنت ...

حتما با شمارت کسی عضو شده تو کانال.

وگرنه محاله بیاد.

بخدا من نه خودم نه شوهرم همچین کانالایی نمیاد برامون هیچوقت.

فقط کانال اسپانسر پروک.سی میاد. اونم همش تبلیغ تتر و بیت کویین و ایناست

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
حتما با شمارت کسی عضو شده تو کانال.وگرنه محاله بیاد.بخدا من نه خودم نه شوهرم همچین کانا ...

ن اصلا وابدا

خط خودم بود دست کسی ندادم اصلا

از اولشم خط خودم بوده دست کسی نبوده

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

حالا چی کنم اگ بپرسم بش برنخوره ؟یا کلا هیچی نپرسم ،میترسم بپرسم فک کنه بهش اعتماد ندارم ،اگرم نپرسم ...

قربونت بپرسی محکوم میشی ک اعتماد نداری و تهمت نزن و ... اخرشم یا دستش خورده. یا اتفاقی اومده یا مال دوستشه..

درهر صورت حقیقت رو نمیشنوی.

ن بپرساین حقته ک بدونی

شب باهاش چت کردم از متعهد بودن اینا گفتم اونم خیلی قاطع میگ من اهل هرز پریدنو اینا نیسم ،منم ب روش نیوردم

ولی امروز یا امشب ازش میپرسم

انقد حالم بده میخوام همین الان بپرسما

ولی زشته اول سحری 😂

قربونت بپرسی محکوم میشی ک اعتماد نداری و تهمت نزن و ... اخرشم یا دستش خورده. یا اتفاقی ا ...

خب اخه نمیتونم ک بی دلیل رابطه رو تموم کنم اول حرفاشو بشنوم باید ،اخه اون سریال تلگرامی زیاد میبینه ،منم تو همین یایت میبینم ک برا دیدن این سریالها باید عضو شی

شب باهاش چت کردم از متعهد بودن اینا گفتم اونم خیلی قاطع میگ من اهل هرز پریدنو اینا نیسم ،منم ب روش ن ...

آره عزیزم😂😁

خب اخه نمیتونم ک بی دلیل رابطه رو تموم کنم اول حرفاشو بشنوم باید ،اخه اون سریال تلگرامی زیاد میبینه ...

پس بپرس. ولی جوابش هرچی بود از من به تو نصیحت حتی قانع هم شدی دل نبند زیاد عزیزم.

پس بپرس. ولی جوابش هرچی بود از من به تو نصیحت حتی قانع هم شدی دل نبند زیاد عزیزم ...

ببین برا منم چون از این کانالا نمیاد برام سواله

ولی خیلی شنیدم ک برا بقیه میره

ببین برا منم چون از این کانالا نمیاد برام سواله ولی خیلی شنیدم ک برا بقیه میره

شایدم دلیلش اونه ولی گفتم ک برفرض مثال درسته اتفاقیه.

اگه نمیخواست لفت بده.پاک کنه.

همین الان می تونم برات ثابت کنم که برای یه سریال مجبوری تو سیغه یابی عضو بگیاگه میخوای ثابت میکنم

اگ میشه اسکرینی چیزی بدید من خیالم راحت شه

راسش نمیدونم ازش سوال کنم یا ن