2777
2789
عنوان

عکس بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 41 پست
منم بینیم این شکلیه وقتی پیش یه دکتری رفتم دقیقا همین حرفو بهم زد یکم ترسیدم پزشکی رو میشناسی که این ...

نه واقعیتش

ولی حتما دکتر خوب پیدا کن

این بینی ها ریسکی هستن

یوقت برات خوکی نکنن

کی گفته نمیاد میاد اتفاقاهمون نیمه فانتزیشم طبیعی عمل نکن پشیمون میشی چون همین الانشم بینیت مشکلی ند ...

چند نفری هم بهم گفتن نیمه فانتزی بهم میاد

خداکنه خوب بشه

دکتری میشناسی این مدل بینی، نیمه فانتزی عمل کنه و خوب بشه؟؟

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما حتما نیمه فانتزی عمل کنچون بینی ب مرور میاد پایین نوکشمن خودم نیمه فانتزی عمل کردم الان دوسال گ ...

اره درسته

بینی تو هم گوشتی بوده؟ چه ویژگی هایی داشته؟ کوتاه بود؟ ارتفاع کم داشت؟

پیش کی عمل کردی؟

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
عزیز من کی گفته طبیعی قشنگ نمیشه؟ بهترین فرم برای بینی شما طبیعیه اولا هیچ پزشکی بینی شما رو نیمه فا ...

چقدر بد شد

میگن طبیعی فقط اصلاح میکنه عیب ها رو

@niniyar عکسامو پاک میکنی عزیزم؟

همیشه اگر میخواهید چند عکس بذارین تو یک پست بذارین که زودتر بتونید پاک کنین چند تا پست عکس باشه پاک کردنش هم طول میکشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

حتما حتما نیمه فانتزی عمل کنچون بینی ب مرور میاد پایین نوکشمن خودم نیمه فانتزی عمل کردم الان دوسال گ ...

وای یعنی چییی😭😭😭😭😭😭😭😭🫨

خدایا هزاران بار شکرت🙂‍↔️میشه یه صلوات برای رسیدن  هدفام بفرستید؟مرسی زیبا ها🩵

نه واقعیتش ولی حتما دکتر خوب پیدا کن این بینی ها ریسکی هستن یوقت برات خوکی نکنن

واااایییی از همین میترسم اینکه خوکی بشه

بابا تو اینستا چقدر خوشگلن بینی هاشون

نمیدونم پیش کی برم که خوکی نشه بینیم

اره درسته بینی تو هم گوشتی بوده؟ چه ویژگی هایی داشته؟ کوتاه بود؟ ارتفاع کم داشت؟ پیش کی عمل کردی؟

بله من بینیم گوشتی بود و از جلو پهن بود و افتادگی داشت

من تهران عمل نکردم

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
بله من بینیم گوشتی بود و از جلو پهن بود و افتادگی داشتمن تهران عمل نکردم

میشه اسم دکترتو بگی