سرخ_ترین_سیب مدیر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2289 عنوان عکس بینی | مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 41 پست عکس میزارم الانبینی من گوشتی کوتاه صورتم گرد بعد به نظرتون چه مدلی به بینیم میاد؟ نیمه فانتزی با طبیعی و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ دیروز | 10:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اقلیما1386 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 4829 نه گوشتی خیلی بده عمل نیازه عزیزم نمیدونم من از عمل سر درنمیارم مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو
سرخ_ترین_سیب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2289 چون بینیت گوشتبه معلوم نیست قشنگ بشی عزیزم اره خیلی بده بعد به نظرت طبیعی باشه قشنگ میشه؟ خیلی خوبه میشه یا خوبه؟ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
سرخ_ترین_سیب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2289 @niniyar عکسامو پاک کن و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
ftmkrimi عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 2187 بینی گوشتی وقتی پروجکشن یا ارتفاع کمی داشته باشه و قوز هم نداشته باشه تغییراتش خیلی کم میشه و دست جراحم میبنده یکم باید با پزشک مشورت کنید ببینید کدوم پزشک شمارو عمل میکنن
سرخ_ترین_سیب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2289 بینی گوشتی وقتی پروجکشن یا ارتفاع کمی داشته باشه و قوز هم نداشته باشه تغییراتش خیلی کم میشه و دست جر ... عه پس گوشتی کوتاه هم خوب نیست؟ من خوشحال بودم گفتم راحت تر میتونه نیمه فانتزی در بیاره طبیعی بشه هم زیاد قشنگ نمیشه و معمولی درسته؟ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
سرخ_ترین_سیب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2289 @niniyar عکسامو پاک میکنی؟؟؟ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
سرخ_ترین_سیب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2289 باربی نوز عمل کن بهم نیمه فانتزی نمیاد چه برسه به این و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
marselin عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 256 بینی گوشتی وقتی پروجکشن یا ارتفاع کمی داشته باشه و قوز هم نداشته باشه تغییراتش خیلی کم میشه و دست جر ... منم بینیم این شکلیه وقتی پیش یه دکتری رفتم دقیقا همین حرفو بهم زد یکم ترسیدم پزشکی رو میشناسی که این تیپ بینی رو عمل کرده باشه
سرخ_ترین_سیب مدیر استارتر عضویت: 1402/09/13 تعداد پست: 2289 منم بینیم این شکلیه وقتی پیش یه دکتری رفتم دقیقا همین حرفو بهم زد یکم ترسیدم پزشکی رو میشناسی که این ... نه عزیزم چه بده پس چند تا دکتر رفتی که اینو گف؟ و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟
59samandoon عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 1295 بهم نیمه فانتزی نمیاد چه برسه به این کی گفته نمیاد میاد اتفاقاهمون نیمه فانتزیشم طبیعی عمل نکن پشیمون میشی چون همین الانشم بینیت مشکلی نداره منظور کج نیست قوز اینا نداره بخوای بر داری طبیعی فقط ایرادات بینی رو اوکی میکنه اونم خیلی طبیعی بدرد نمیخوره اشتباه نکن یا نیمه کن یا باربی
زیبای_خفته123 عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 8319 حتما حتما نیمه فانتزی عمل کنچون بینی ب مرور میاد پایین نوکشمن خودم نیمه فانتزی عمل کردم الان دوسال گذشته طبیعی شدهطبیعی هم عمل کنی تغییر زیادی نمیکنی 🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
ftmkrimi عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 2187 عه پس گوشتی کوتاه هم خوب نیست؟ من خوشحال بودم گفتم راحت تر میتونه نیمه فانتزی در بیاره طبیعی بشه هم ... عزیز من کی گفته طبیعی قشنگ نمیشه؟ بهترین فرم برای بینی شما طبیعیه اولا هیچ پزشکی بینی شما رو نیمه فانتزی عمل نمیکنه ثانیا عمل هم کنن انتظار یه بینی خوکی داشته باش