2777
2789
عنوان

بابام چه بلایی آورده سرمن

119 بازدید | 9 پست

من دیروز کلاس ریاضی بودم بعد یکی از دوستام که خانوادم میشناسمش و مشکلی ندارن باهاش گفت بیا یه عکس بگیریم از همون ۱۵نفر فقط من سال پوشیده بودم بعد برای عکس انداختنش دور گردنم دیروز بابام دید نه تنها گوشیمو ازم گرفت بلکه از سر تا پا سیاه و کبودان کرده که وی سالن دور گردنت بوده و با دوستت عکس گرفتیم

سر چیز دیگه ای که بود من نمره پیام هام رو ۱۹/۵گرفتم میگه کنه و الان تمام بدنم درد میکنه از یه لحاظ هم کسیو ندارم بهش دردمو بگم که کمکم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=404989491]اها ای بابا خیلی بده منم مجبورم میکنن حجاب بگیرم روسری بپوشم[/QUO کاش مشکل من این بود

من خیلی محدودی

الان دارم با گوشی خالم این چیزا رو مینویسم

[QUOTE=404989491]اها ای بابا خیلی بده منم مجبورم میکنن حجاب بگیرم روسری بپوشم[/QUO کاش مشکل من این ب ...

منم گوشیه مامانم عه خاک تو سرم میکن دانشگاهم نمیزاریم بری تا سر کوچه ام نمیتونم برم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو