خواهرم ینیدرحدی نازه جدیدا حتی خانواده نامزدش بش میگم عروسک فلانی اسم شوهرش
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
دوست سفید،چشماش قهوهای درشت کشیده بینی متوسط روبه کوچیک لبای کوچولو موهای پر،قهوای خندیدنشم ک نگم خودم ضعف میرم 21سالشه
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
پوستم سفیده چشمام عسلی یشمی، موهام روشنه، قدم 160 هست وزنم 57،بینیمو عمل کردم نیمه فانتزی، البته قبل عمل مشکل زیادی نداشت، لبم هم کوچیکه، مژه و ابروهامم قهوه ایه، حیف که نمیتونم تو سایت عکس بزارم 🫠
اگ منظورت مثلایه شخص معروفه ک بگم بدونی چطوریه نه ولی اگر اینومیگی ک شبیه اعضای خانوادس اره چشاش به بابام رفته