2777
2789

دماغم کوچیک بود در کل ولی خب یه انحراف ریز داشت و کمی تپل بود الان حس میکنم زیادی کوچیک شده😢صورتم تپله نکنه کوچیک و خوکی شه🥲بیاید بهم دلداری بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداااا نکنه،خودم دماغم کوچیک بود انتظار نداشتم ک بزرگش کنه برام ولی الان شدیدا ترسیدم کوچیکتر از قبل ...

خیلی تعقیر میکنه الان چسب میزنی جمع تر میشه بعد که به مرور نوکش میاد پایین من یکساله که عمل کردم روز های اول و ماه های که چسب میزدم دماغم کوچک بود و سربالا نوک تیز الان نوکش اومده پایین تر ی ذره هم پهن تر شده با اینکه بینی من اصلا گوشتی نبود

کاربری دست دو نفر هست ....خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خیلی تعقیر میکنه الان چسب میزنی جمع تر میشه بعد که به مرور نوکش میاد پایین من یکساله که عمل کردم روز ...

میدونم الان زوده واسه قضاوت کردن،ولی میترسم تو صورتم بی قواره بشه،مبارکتون باشه گلم😍

راضی هستید؟میتونم بپرسم پیش کی عمل کردید و چه مدلی عمل کردید؟

من بینیم قوز زیادی داشت و سرش خیلی پایین بود از نیم رخ افتضاح بود وقتی خواستم عمل کنم تاکید کردم حتما ی بینی جمع و جور باشه سر بالا درسته الان همه طبیعی عمل میکنند اما من اونجوری دوست داشتم ماه های اول خوب بود اما به مرور نوک بینیم کمی اومد پایین تر و اینطرف اونطرف بیایم یه ذره برامدگی غضروف هست کسی دیگه که میبینه میگه خوبه اما من خودم خیلی راضی نیستم

من ایالت فارسم پیش دکتر قهرمانی عمل کردم

من بینیم قوز زیادی داشت و سرش خیلی پایین بود از نیم رخ افتضاح بود وقتی خواستم عمل کنم تاکید کردم حتم ...

مهم اینه بهتر از دماغ قبلیت بشه😍من فقط دلم نمیخواد خوکی و کوچیک شه وگرنه میدونستم قرار نیس یه دماغ خیلی ایده آل و بی نقص شه

مهم اینه بهتر از دماغ قبلیت بشه😍من فقط دلم نمیخواد خوکی و کوچیک شه وگرنه میدونستم قرار نیس یه دماغ ...

اره همه میگن همینکه عیب های برطرف شده خداروشکر کن

نگران نباش نوکش میاد پایین دماغ من اوایل تا چندماه انقد سربالا بود