2777
2789
عنوان

به کمکتون احتیاج دارم

222 بازدید | 26 پست

یه برادر دارم یه سال افتاده خونه نون مفت میخوره خسته شدیم از دستش ، کار هست اما این نمیره دنبال کار، به خاطر خدا هم شده اگه ذکری ، دعایی بلدید که یه آدم و میتونه دور کنه بهم بگید، هرروز سوره کوثر به نیت اینکه از خونه بره میخونم اما اثری نمیبینم، میگه میخوام تا ابد خونه بمونم، ازبس شام و ناهار پختیم و لباساشو شستیم دیگه جونمون به لبمون رسیده، الانم که اوضاع اقتصادی خوب نیست اینم نمک شده روی زخم هامون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خی اونم مثله تو مگه توخودت چکار میکنی چکارش داری خب بخوره بخوابه

عزیزم مردی شده بچه ۱۵ ساله نیست اشکال نداشته باشه بعدشم بهش زنگ میزنن میگن بیا سر فلان کار میگه نمیام،موقع شام و ناهار میگه غذامو بیارید ...

دیگه ن لباساشو بشورین ن غذای خوب بخورین تا یه مدتی بزارین خودش کاراشوو بکنه هیچکاریشو نکنین تا ادم بشه ببخشیدا داداشتون ماتحتش گشاد شده کاراشو خودش کنه کمکم مجبورش کنین توکارای خونه کمک بده تا خودش فراری بشه

دیگه ن لباساشو بشورین ن غذای خوب بخورین تا یه مدتی بزارین خودش کاراشوو بکنه هیچکاریشو نکنین تا ادم ب ...

میگه اگه به میلم رفتار نکنین میرم تو کوچه داد وهوار آبرو واستون نمیذارم مام از ترس آبروریزی هیچی نمیگیم.شما یه مرد گنده رو درنظر بگیر که داره این حرفارو میزنه.

شاید باورت نشه ۴۱ سال ناقابل

زن نمیخواد خودش؟؟بیچاره مادر پدرت چی میکشن از دستش

ببین دیگ سرویس ندین باباتو بگو پول نده دعواهم راه انداخت بگو ندن بگن نداریم غذای خوب نپزین فک کنه واقعاااا تو ندارییی هستین غذا و اب خواست خودش پاشه بزور چنگ و دعوا و یا بازبون خوش هم شده مجبورش کن کار خونه بکنه بگو تو گ غیرت نداری بری سرکار کمک دست بابا باشی تو کار خونه کن من برم سرکار شاید بهش برخورد

میگه اگه به میلم رفتار نکنین میرم تو کوچه داد وهوار آبرو واستون نمیذارم مام از ترس آبروریزی هیچی نمی ...

این دیده شما میترسین اینطوری میکنه پروو شده اینجوری کرد بگین برو بکن ب جهنم منم میام کنارت داد میزنم مردمو نمایش بدیم یا تهدیدکنین بگو برو بکن تا منم زنگ بزنم کلانتری بیاد جمعت کنه

اسی میگم چیزی مصرف نمیکنه

زن نمیخواد خودش؟؟بیچاره مادر پدرت چی میکشن از دستش ببین دیگ سرویس ندین باباتو بگو پول نده دعواهم راه ...

پدرم فوت شده عزیزم با حقوق بازنشستگی داریم گذران زندگی میکنیم ، یعنی باحقوقی که مال منو مامانمه خرید میکنیم میدیم میخوره تازه مهمونم دعوت میکنه باید از اونم پذیرایی کنیم

هزارتومنم بهش پول ندید غذا چیزی که دوست نداره درست کنید درباره موضوعلتی صحبت کنید که تمایلی بهش ندار ...

به هیچ صراطی مستقیم نیست اینکارم کردیم به خدا فایده نداشته

این دیده شما میترسین اینطوری میکنه پروو شده اینجوری کرد بگین برو بکن ب جهنم منم میام کنارت داد میزنم ...

نه معتاد نیست، سرحال و شادابه فقط ما رو از زندگی بیزار کرده