2777
2789
عنوان

کادو تولد چی بگیرممم امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 21 پست
میز داره؟مدلای ماشینی بگیری یا براش انقد ماشین دوست داره بازم همون مدلی بگیرد الان انقد مدلهای جدید ...

از اینا نداره

دمت گرممممممممم اینطوری شاید هیجان بده خوشش بیاد پسری فوقالعاده حرف گوش کن و ارومیه سرصدا و نداره گاها لجبازی ک اقتضای سنشه ولیییی عاشق هیجانه

بریم فردا بگردیم تو اسباب بازی فروشیا بلکه پیدا کنم مرسی خواهریییی انشالله هرچی میخوای خدا بهت بده😘😘😘😘

لباس براش چندروز پیش گرفتم کفش و شلوارشم فردا میگیرمچون لازم داره ن واسه کادو عینک داره ساعت و زنجیر ...

🥹😂الهییییی

ولی این بچه در آینده به ماشین باز خفن میشه

ارع به نسبت سنش عادیه بچه ها تو این سن حتی بعضیاشون از بغل هم بدشون میاد چون احساس حبس شدن میکنن

بنظرم ماشین براش بگیری بیشتر ذوق میکنه چون علاقه خیلییی زیادی به ماشین داره حالا میتونه رو تختیش و ایناش باشه یا فرش اتاقش یا یه پوستر طرح ماشین بچسبونی اتاقش یا اسباب بازی شو بگیری

فک کنم به مکویین علاقه داشته باشه چون ماشین دوست داره

میتونی شکل اون بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسکوتر (قیمتشو نمیدونم دقیق الان)لباس مرد عنکبوتیلباس فوتبالیدارتاز این هلی کوپترها که با حرکت دست ا ...

همه رو داره

جز لباسا ک اصلا علاقه نداره

چون یدونس منو باباش هروقت هرچی خواسته گرفتیم

🥹😂الهییییی ولی این بچه در آینده به ماشین باز خفن میشهارع به نسبت سنش عادیه بچه ها تو این سن حتی بع ...

عاشق کارتونشه روزی نیس ک نبینههههههه و دهن مارو حفظ کرده همه قسمتاش و هر روز مرور میکنه منم کم کم دیالوگارو دارم حفظ میشم🤣🤣🤣🤣

عاشق ماشین و موتوره این بچه ولی ماشین خیلییییی بیشتر شک نکن ماشین باز میشه ازونا ک رو ماشیناش تعصب میکشه🤣🤣🤣🤣