2777
2789
عنوان

ماشینم رو دم در دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 113 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیدامیشه ولی شایدیه چیزایی ازتوش بردارن

توش هیچی نداره جناس جان حتی ظبطشم قدیمیه میخواستم واسش بخرم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

دقیافه چون مدلش پایینه. دزدیدنش راحتهمثلا تاحالا شنیدی بگن بک لندکروز رو از جلو درخونه دزدیدن؟

لندکروز صاحبش پولداره من اینو به بدبختی خریدم طلاهام فروختم قرض کردم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه قرص ضد استرس بخور ،تو اینجور باشی تاثیری نداره ،خودتو نباز ،آرامش ات رو حفظ کن که بتونی درست فکر ...

شوهرم سرکار نرفته میگه پیگیری کنیم

خودش پیدا بشه نگران نباش میاری مغازم برات اکی میکنم

ممنون ازتون

لندکروز صاحبش پولداره من اینو به بدبختی خریدم طلاهام فروختم قرض کردم

ببین عزیزم درکل بیمه واسه ماشینای شبیه ماشین شماس همین پژو و پراید و .....

اگر بیمه کنی خیلییییی خیالت راحته

این ک پیدا میشه ان شالله. نگران اصلا نباش. برای همه تو شرایط شما تاحالا پیدا شده

اماازاین وقت ب بعد حواست باشه بیمه باشی

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین عزیزم درکل بیمه واسه ماشینای شبیه ماشین شماس همین پژو و پراید و .....اگر بیمه کنی خیلییییی خیال ...

منظورتون بیمه چیه؟