2777
2789
عنوان

ماشینم رو دم در دزدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1902 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=404983327]این کولرم نداره[/QU

بستگی داره برا چه هدفی بردنش،مثلا اگه برا قطعاتشو اینا بردن چند تیکه ازش درمیارن یه گوشه ولش میکنن....اگه برا کار خلاف ماشین دزدی نیاز داشتن که کارشونو که انجام دادن دست نخورده یه گوشه رهاش میکنن....ولی اگه ببرن که کامل اوراقش کنن که هیچ..... امیدوارم مورد آخر پیش نیاد .....توکل به خدا ،مال حلال برمیگرده به صاحبش.....خاک تو سر هرچی آدم حروم خور و دزده

انشاالله پیدامیشه قربونت برم آروم باش

مرسی عزیزم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

[QUOTE=404983327]این کولرم نداره[/QUبستگی داره برا چه هدفی بردنش،مثلا اگه برا قطعاتشو اینا بردن چند ...

به خدا خیلی زجر کشیدم تا خریدمش تازه قسطش تموم شده بود

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

عزیزم دعا میکنم پیدا شه درک میکنم حالتو....پول زحمت درد داره بره.....خودتو اذیت نکن پیدا میشه.....رد ...

ممنون از لطفت نه ردیاب نداره میزدم دم در ساختمون تجاریه دوربین داره

هر ماشینی دیدم دزد برده بعد از یه مدت پیدا شده

کاش پیدا شه دخترم بیشتر ناراحته داره گریه میکنه

ایشالا که پیدا میشهبه زمین گرم بخورن که پول راحت میخان این دزدای بیشرف.....خدا کمک میکنه غمت نباشه

ممنون ازت من مشکل معده دارم الان حالم خیلی بده به خدا