2777
2789
عنوان

شما جدی صبح ها ب چ امیدی پا میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور میگن قرص ضد افسردگی خیلی تاثیر داره توی روحیه

ببین اینکه میگن من با قرص دارم میخندم میرقصم یکم اغراق آمیزه و اگه توی اینستا دیدی معمولا محتوای فان داره.

اما چه زمانی مصرفش مفیده؟ مثلا یه مشکل خانوادگی داری که اصلا درست نمیشه و این موضوع افسردت کرده.

مثلا بخاطر اون اتفاق، الان بدنت درد میکنه، شونه هات درد میکنن، احساس سنگینی روی قفسه سینت داری، قلبت درد میکنه، مضطربی، پنیک میشی دائما، سرگیجه داری، غش میکنی.

از این بابت قرص تاثیر داره. اون علائم منفی ای که شرایط خانوادگیت برات بوجود اورده رو حل میکنه اما هرگز شرایط خانوادگیت رو درست نمیکنه.

تا زمانی که شرایط خانوادگیت حل نشه حالت درست نمیشه و انگار وارد یه چرخه مصرف دائمی دارو میشی.

اما خب لزوما این خیلی هم بد نیست. چون اگر حالت خیلی بد باشه نمیتونی به هدفات برسی.

یکم باید روی طرز فکرت هم کار کنی

البته یه وقتایی شاید شرایط خانوادگیت عوض نشه اما نگاهت و طرز فکرت عوض شده و دیگه پنیک نمیشی دیگه غش نمیکنی. اونموقع میشه گفت که ممکنه دیگه احتیاجی به مصرف قرص نداشته باشی چون یاد گرفتی چطور از ملایمت های زندگی بر بیای

شرایط حانوادگی رو مثال زدم

متاسفانه من هیچ تعریفی از حال خوب داخل ایران توی ذهنم ندارم😅کجا رفتین؟

خب من کسب و کار خودموراه انداخته بودم و با همه مشکلا یاد گرفته بودم خودموسرحال نگه دارم . برای مهاجرت مجبور بودم استقلال وکار وخونوادموکنار بذارمواز صفر شروع کنم و وابسته بشم

اما خب دارم تلاشمومیکنمو همسرمم حامیمه

استرالیام

به این امیدی بیدار میشم که قرار صبحم رو با خدا اغاز کنم به این امیدی که امروز گناهی نکنم به این امیدی که هر روز به بهشت نزدیک تر میشم کجای دنیا قشنگ نیست واقعا به این زیبایی همین که یه نفس عمیق میکسه تو هوای سرد چی بهتر از این

خب من کسب و کار خودموراه انداخته بودم و با همه مشکلا یاد گرفته بودم خودموسرحال نگه دارم . برای مهاجر ...

آهان موفق باشی گل

فکر کنم چند سال اول مهاجرتتون باشه که اینطور میگی.

ایشالا برند خودت رو دوباره راه میندازی اونجا هم.

فرصتهای شغلی خیلی بیشتره اونجا

اگه سالهای اول مهاجرتت هست خیلی طبیعیه برای داغون ترین چیزای ایرانم دلت تنگ بشه. همیشه بدی هاش رو توی ذهنت تداعی کن. چون توی روانشناسی این دلتنگی طبیعیه و ما بدی هارو سانسور میکنه ذهنمون.

این یه راه برای مقابله با دلتنگیه اما بعضی وقتا هم باید فقط بپذیریش که این یه حسه که فقط هست.

بعدش برو عشق کن😁 تازه اولشه. اونقدر دوتایی کنار هم بزرگ میشین کل دنیارو میگردین . اووووو

خوشبخت شی الهی