gorbeashrafi مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 عنوان جغدا کجایین بیاین مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 116 پست ما را همه شب نمیبرد خوابای خفتهٔ روزگار دریاب گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است 1404/10/05 | 04:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 تنگ دهان موی میان دل سیاه عین دوات است پدرسوخته😂💔🤦♀️ هرگز حدیث حاضر غایب شنیده ای ؟من در میان جمع ودلم جای دیگر است گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
قاصدک۷۰۱۸ عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 524 آن قفس بگسست و آن هندو گريختآن سبو بشكست و آن پيمانه ريخت تا تو را جای شد ای سرو روان در دل من هیچ کس نمی پسندم که به جای تو بود
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 تا تو را جای شد ای سرو روان در دل من هیچ کس نمی پسندم که به جای تو بود درست است پاسخ ولیکن درشت درستی ، درشتی نماید نخست گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 ملکا مها نگارا صنما بتا بهارامتحیرم ندانم که تو خود چه نام داری؟ یارب این نو دولتان را با خر خودشان نشانکاین اینهمه ناز از غلام ترک و استر میکنند
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 یارب این نو دولتان را با خر خودشان نشانکاین اینهمه ناز از غلام ترک و استر میکنند در جهان پیل مست بسیار استدست بالای دست بسیار است گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 درست است پاسخ ولیکن درشت درستی ، درشتی نماید نخست تا کهکشان تا بی نشان بازو به بازویت دهم با همزبانی همدلی جان را هم آوایت کنم
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود درویش فریدون شد هم کیسه قارون شدهمکاسه سلطان شد تا باد چنین بادا گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 تا کهکشان تا بی نشان بازو به بازویت دهم با همزبانی همدلی جان را هم آوایت کنم من از مفصل این نکته مجملی گفتمتو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 توانا بود هرکه دانا بود ز دانش دل پیر برنا بود در خیابان بار ها میبینمت از راه دور پیشتر می آیم و تصویر چیز دیگر است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 من از مفصل این نکته مجملی گفتمتو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل لبش میبوسد و خون میخورد جامرخش میبیند و گل میکند خوی
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 درویش فریدون شد هم کیسه قارون شدهمکاسه سلطان شد تا باد چنین بادا اگر از قند لبت حومه قمشعبه سوهان بزنی پوز این حاج حسین و پسران را تو چه اسان بزنی
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 تا تو را جای شد ای سرو روان در دل من هیچ کس نمی پسندم که به جای تو بود دل اهل مکدر شدن از حرف کسی نیست ای اه جگر سوز به ایینه چه گفتی
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 لبش میبوسد و خون میخورد جامرخش میبیند و گل میکند خوی یک روز ز بند عالم آزاد نیمیک دم زدن از وجود خود شاد نیمشاگردی روزگار کردم بسیاردر کار جهان هنوز استاد نیم گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است