gorbeashrafi مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 205 عنوان جغدا کجایین بیاین مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 116 پست ما را همه شب نمیبرد خوابای خفتهٔ روزگار دریاب گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است 1404/10/05 | 04:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 205 من با تو معنای نفس را فهمیدممهربانی چشم تو شد ایمان دلم ما را به جز خیالت فکری دگر نباشددر هیچ سر خیالی زین خوبتر نباشد گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 آمدی گمشو برو هر جا که دل خوش بودهایشهریارت نیستم تا جان به قربانت کنمشهریار با تخلص و اندکی تغییر � ... مرا رازیست اندر دل به خون دیده پرورده ولیکن با که گویم راز چون محرم نمیبینم
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 205 گفت:مستی زان چنین افتان و خیزان میرویمست گفت:جرم راه رفتن نیست، راه هموار نیست... تو آن شعری که من جایی نمیخوانم، که میترسمبه جانت چشم زخم آید چو میگویند تحسینم گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 205 میشود پیشانی ات بوسید و از لب ها گذشت؟!مومن از قم بگذرد تا جمکران هم میرود دلبهدلدارسپردنکارهردلدارنیست منبهتوجانمیسپارم،دلکهقابلدار نیست گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
pinapple عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 786 تا که انگور شود می، دو سه سالی بکشدتو به یک لحظه شدی ناب ترین باده ی عشق دوست خوب به باید بود تا بگیرد دست دوستدر پریشان حالی و افسردگی
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 202 ما را به جز خیالت فکری دگر نباشددر هیچ سر خیالی زین خوبتر نباشد دلا دیدی که آن فرشته چه زیبا رفت؟دل از کفم ربود و جانم بر آفتاب سپرد شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 202 دوست خوب به باید بود تا بگیرد دست دوستدر پریشان حالی و افسردگی یاد روی تو جانم را تازه میکندیک نگاهت کافیست تا دل زنده شود شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 205 مرا رازیست اندر دل به خون دیده پرورده ولیکن با که گویم راز چون محرم نمیبینم من و تو بی منوتو جمع شویم از سر ذوقخوش و فارغ ز خرافات پریشان من و تو گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 دلا دیدی که آن فرشته چه زیبا رفت؟دل از کفم ربود و جانم بر آفتاب سپرد در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و اتش به همه عالم زد
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 205 دوست خوب به باید بود تا بگیرد دست دوستدر پریشان حالی و افسردگی یک نفس بی یار نتوانم نشستبی رخ دلدار نتوانم نشست گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 202 در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و اتش به همه عالم زد دیدههایم همه رهت ببیننددل من در جانت غرقه شد ای جان شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 205 دلا دیدی که آن فرشته چه زیبا رفت؟دل از کفم ربود و جانم بر آفتاب سپرد دل رفت و صبر و دانش ما مانده ایم و جانیور زان که غم غمِ توست آن نیز هم بر آید گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 من و تو بی منوتو جمع شویم از سر ذوقخوش و فارغ ز خرافات پریشان من و تو ور چنین زیر خم زلف نهد دانه خال ای بسا مرغ خرد را که به دام اندازد
pinapple عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 786 تو آن شعری که من جایی نمیخوانم، که میترسمبه جانت چشم زخم آید چو میگویند تحسینم درحال حاظر چیزی به ذهنم نمیرسه عذر منو بپذیرید😂💜
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 202 دل رفت و صبر و دانش ما مانده ایم و جانیور زان که غم غمِ توست آن نیز هم بر آید دل ز تنهایی میگریدای دوستدر کنار تو دل آرام گیرد شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜