gorbeashrafi مدیر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 عنوان جغدا کجایین بیاین مشاعره | مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 116 پست ما را همه شب نمیبرد خوابای خفتهٔ روزگار دریاب گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است 1404/10/05 | 04:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinapple عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 786 در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشمبدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم بنی آدم اعضای یکدیگرند. که در آفرینش ز یک گوهرند
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 202 در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشمبدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم میازار موری که دانه کش استکه جان دارد و جان شیرین خوش است شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 بنی آدم اعضای یکدیگرند. که در آفرینش ز یک گوهرند دانی که چرا سِرِ نهان با تو نگویم؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 میازار موری که دانه کش استکه جان دارد و جان شیرین خوش است تو نیکی میکن و در دجله اندازکه ایزد در بیابانت دهد باز گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 بنی آدم اعضای یکدیگرند. که در آفرینش ز یک گوهرند دوش دیدم که ملائک در میخانه زدندگل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 202 تو نیکی میکن و در دجله اندازکه ایزد در بیابانت دهد باز ز عشق تو جانم گرفت آتش و آرام نماندز نام تو قلبم هنوز ساده و دیوانه تپید شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜
pinapple عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 786 دانی که چرا سِرِ نهان با تو نگویم؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفتمست گفت:این پیراهن است افسار نیست...شعرمورد علاقم از پروین اعتصامیه
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 ز عشق تو جانم گرفت آتش و آرام نماندز نام تو قلبم هنوز ساده و دیوانه تپید دردم این است که من بی تو دگراز جهان دورم و بی خویشتنمتا جنون فاصلهای نیست از اینجا که منم گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 محتسب مستی به ره دید و گریبانش گرفتمست گفت:این پیراهن است افسار نیست...شعرمورد علاقم از پروین اعتصام ... تا که انگور شود می، دو سه سالی بکشدتو به یک لحظه شدی ناب ترین باده ی عشق گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 ز عشق تو جانم گرفت آتش و آرام نماندز نام تو قلبم هنوز ساده و دیوانه تپید دل میرود زدستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 202 دردم این است که من بی تو دگراز جهان دورم و بی خویشتنمتا جنون فاصلهای نیست از اینجا که منم من با تو معنای نفس را فهمیدممهربانی چشم تو شد ایمان دلم شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜
gorbeashrafi مدیر استارتر عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 208 دل میرود زدستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا آمدی گمشو برو هر جا که دل خوش بودهایشهریارت نیستم تا جان به قربانت کنمشهریار با تخلص و اندکی تغییر 😂 گفتم که الف گو و دگر هیچ مگو در خانه اگر کس است، یک حرف بس است
لویرا عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 202 دل میرود زدستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا امان از دل که بیتو بیقرار استارام جان من در کنار توست شما نظرت درسته ولی فعععععک نکنم💜
pinapple عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 786 دوش دیدم که ملائک در میخانه زدندگل ادم بسرشتند و به پیمانه زدند گفت:مستی زان چنین افتان و خیزان میرویمست گفت:جرم راه رفتن نیست، راه هموار نیست...
anna21kim عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 76 دردم این است که من بی تو دگراز جهان دورم و بی خویشتنمتا جنون فاصلهای نیست از اینجا که منم میشود پیشانی ات بوسید و از لب ها گذشت؟!مومن از قم بگذرد تا جمکران هم میرود