2777
2789
عنوان

چرا بیداری

176 بازدید | 38 پست

من خوابم آشفته ست بخاطر اینکه امروز دوشات اسپرسو دابل خوردم بعد از مدتها بدنم عادت نداره بهش... ولی فکنم از ساعت یک تا الان کمی خواب داشتم

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تازه بحث و سوال فلسفی هم میاد تو ذهنم که آیا باید دست از تلاش برای تغییر دیگران و طرزفکر دیگران برداریم اگه مطمئن باشیم اشتباه میکنند؟؟؟

تازه بحث و سوال فلسفی هم میاد تو ذهنم که آیا باید دست از تلاش برای تغییر دیگران و طرزفکر دیگران بردا ...

قشنگ بود

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. 🌟تو به من خندیدی و نمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیدم باغبان از پی من تند دوید سیب را دست تو دید غضبآلود به من کرد نگاه سیب دندان از دست به خاک افتاد و تو رفتی و هنوز سالهاست که در گوش من آرام آرام خش خش گام تو تکرارکنان می دهد آزارم و من اندیشهکنان غرق در این پندارم که چرا باغچه کوچک ما سیب نداشت

بیمارستان بودم نیم ساعتی هست اومدمو الانم دارم فکر میکنم برم عقد خواهرم فردا یا نه

منم عمده بیخوابیام سر همین بیمارستانه... و البته خودمم رعایت نمیکنم قهوه و چای میخورم بد و بدتر!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز