2777
2789
عنوان

چرا بیداری

163 بازدید | 38 پست

من خوابم آشفته ست بخاطر اینکه امروز دوشات اسپرسو دابل خوردم بعد از مدتها بدنم عادت نداره بهش... ولی فکنم از ساعت یک تا الان کمی خواب داشتم

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه بحث و سوال فلسفی هم میاد تو ذهنم که آیا باید دست از تلاش برای تغییر دیگران و طرزفکر دیگران برداریم اگه مطمئن باشیم اشتباه میکنند؟؟؟

تازه بحث و سوال فلسفی هم میاد تو ذهنم که آیا باید دست از تلاش برای تغییر دیگران و طرزفکر دیگران بردا ...

قشنگ بود

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. نمیدانم پس ازمرگم چه خواهدشد، نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهدساخت؟ ولی بسیار مشتاقم که ازخاک گلویم سوتکی سازد بدست کودکی گستاخ وبازیگوش، و او یکریز و پی در پی دم گرم و چموشش را در گلویم سخت بفشارد، و خواب خفتگان خفته را آشفته ترسازد، بدین سان بشکندهردم سکوت مرگبارم را

بیمارستان بودم نیم ساعتی هست اومدمو الانم دارم فکر میکنم برم عقد خواهرم فردا یا نه

منم عمده بیخوابیام سر همین بیمارستانه... و البته خودمم رعایت نمیکنم قهوه و چای میخورم بد و بدتر!