2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ بود

خودت چی فکر میکنی؟ حس میکنم باید بیخیال شیم

مگه اینکه منفعت شخصی برامون داشته باشه و اونهم فقط یکبار تلاش چون خیلیا اصلا اینطور انتخاب کردن که متعصب بمونن

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
معدم درد میکنه

شربت معده بخور

نبود دایمتیکونم کمی تسکینه

هیچ نبود نان بجز نان فانتزی.ترجیحا سنگک یا بربری یا تافتون. نان مثل اسفنج تو معده عمل میکنه.

خودت چی فکر میکنی؟ حس میکنم باید بیخیال شیممگه اینکه منفعت شخصی برامون داشته باشه و اونهم فقط یکبار ...

قیاس مع الفارق بود ، نفع شخصی نیست.

توی ذهنت درست ها و نادرست ها، بایدها و نبایدها از بدو تولد تا الان شکل گرفتع و ضمیر ناخودآگاه ذهنت سینگال ورود و توصیع کردن رو بهت میدع چون در غیر اینصورت احساس نادرستی و نامرتبی میکنع.

بعدش مهمع ک باید تجربع ورود کنع و ذهن رو قانع کنع ک نباید ب همع چیز دخالت کرد و درست بودن رو خواست

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. نمیدانم پس ازمرگم چه خواهدشد، نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهدساخت؟ ولی بسیار مشتاقم که ازخاک گلویم سوتکی سازد بدست کودکی گستاخ وبازیگوش، و او یکریز و پی در پی دم گرم و چموشش را در گلویم سخت بفشارد، و خواب خفتگان خفته را آشفته ترسازد، بدین سان بشکندهردم سکوت مرگبارم را

قیاس مع الفارق بود ، نفع شخصی نیست.توی ذهنت درست ها و نادرست ها، بایدها و نبایدها از بدو تولد تا الا ...

این نظر و دیدگاه کاملا شخصی من بود و ب شما یا دیگران عمومیت ندارع. ممکنع نظر و تجربع شما متفاوت باشع🍀

خنده را معنی سرمستی مکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست.. نمیدانم پس ازمرگم چه خواهدشد، نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهدساخت؟ ولی بسیار مشتاقم که ازخاک گلویم سوتکی سازد بدست کودکی گستاخ وبازیگوش، و او یکریز و پی در پی دم گرم و چموشش را در گلویم سخت بفشارد، و خواب خفتگان خفته را آشفته ترسازد، بدین سان بشکندهردم سکوت مرگبارم را

شوهر عوضیم منو به بهانه ای اورده خونه مادر شوهر خونه خالی شه بره هرزگی

از جسمت و روان خودت مراقبت کن لطفا قبل از هرچیزی و بدون که تقصیر شما نیست ابدا. تحمل دروازه جهنمه.

خیلی از زنها بودن که متاسفانه تو شرایط شما بودن ببین اونا چیکار کردن پای صحبت اونایی بشین که چاره جویی کردن و نه تحمل. از خدا برات آرامش و موفقیت میخوام🌹🙏🏼