2777
2789
عنوان

از مادر شوهرم متنفرم مار هستش

237 بازدید | 8 پست

از خدا میخوام مادر شوهرم بمیره اونقدر ازش متنفرم بشدت.حالم ازش بهم میخوره عین شیطان هستش.

شوهر من برای فک و فامیل شوهرم هردفعه کادو میاره میده.ولی اونها برای من تا حالا ذره ای چیزی ندادن.

مادر شوهرمم میگه زنت حق نداره بگه و زور میگه ولی زبون دارن برای ما بگن.انشالله بمیره مادر شوهرم متنفرم از پدر شوهر و مادر شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۵سال نفرین کردم بمیره نمرد که هیچ شوهرش مرد خودش جانتر شد غیر خودت دق بدی کاردیگخ نمیتونی بکنی پس باسیاست برو روشش دستت بیاد

کاربر جدید نیستم سال ۹۷فعالیت دارم متاسفانه به خاطر الطاف بعضی از دوستان چند بار معلق شدم دوباره اومدم مادر دو پسر ویک دختر نازم تجربه به اندازه خودم دارم حرف اضافه نمی‌زنم و بیشتر خواننده هستم حالا که خوندی یک صلوات برای ظهور بابا مهدی جان بفرست ،،،🥰😍 

خب شوهرتون باید با تغییر تو رفتارش بهشون بفهمونه که کارشون اشتباهه خانم

مادر شوهرم خیلی از کارها و رفتارها آتیش از این میاد.

واسه تولدم هیچی

واسه عقد فقط یک گرم سکه

و چله فقط یک تاب

دیگه هیچی نیاوردن.

منم وقتی ناراحت میشم میخوام یه چیزی بگم

این مادر شوهر افریطه ام میپره وسط.یک گدا گشنه ای هستش یک گدا گشنه ای هستش.پشمک یلدایی منو بدون اجازه ی من باز کرده.متنفرم ازش انشالله بمیره میخوام اونقدر حرصش بدم اونقدر برم خونشون بخورم بگردم اذیتش کنم کاش بلد بودم فقط حرصش بدم.هیچ محبتی ندیدم ازش فقط شوهرمو به جون من میندازه انشالله خیر نبینه روز خوش نبینه انشالله روز خوش نبینه.