2777
2789
عنوان

دوستم اشک زن باباش رو دراورد

609 بازدید | 34 پست

من یه دوست دارم وقتی کلاس اول بود مامانش فوت کرد. باباش بعد از چندسال زن گرفت. فکر کنم وفتی دوستم کلاس شیشم بود. حتی برای مراسم خواستگاری دوستم رو بردن و ازش نظر پرسیدن و خودش راضی بود. زنه هم مجرد بود معلم بود خلاصه ازدواج کردن. دوستم یه مدت خونه مادربزرگش بود، مامانه مامانش. بعد که باباش زن گرفت خودش گفت میام پیش شما. حالا از شانس جالبش منم مامانم معلمه و با زن بابای دوستم همکار شدن. خیلییی زن خوبیه خیلی مهربونه. الان دوستم دانشجو هست و زنه هم یه دختر داره خودش دبستانه. اینقدر دوستمو دوست داره که هرچی میخواد بخره از لباس گرفته تا هر وسیله ایی برای دوستمم میخره. اونوقت دوستم روز خوش براش نزاشته. اینارو هم خانومه برای مامانم تعریف کرده. هم تازه دوستم با افتخار میاد برای من تعریف میکنه. توی کامنت اول میگم

لایک

نیاید بیرون بی پولی بهتر از مردنه 💔 اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

دوستت تقصیرش نیست خلا عاطفی داره

باید بره مشاور

هیچکس جای اون نیست که بخواد قضاوتش کنه یا اون خانوم رو قضاوت کنه

شاید اون خانوم توی خونه ی جور دیگست

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت تقصیرش نیست خلا عاطفی دارهباید بره مشاورهیچکس جای اون نیست که بخواد قضاوتش کنه یا اون خانوم رو ...

دقیقا

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

خانومه میخواست گوشی ایفون بخره. یعنی باباش میخواست برای زنش بخره. این شروع کرد گریه و کولی بازی که یه زن داهاتی چرا ایفون داشته باشه اون سنش به این حرفا نمیخوره. منکه جوونم باید داشته باشم. خلاصه کاری کرد خود زنه بگه نمیخوام. هرچی باباش گفت بیا برات بخرم و اینو ول کن. زنه گفت نه اصلا نمیخوام. بعد دوستم همش باباش رو علیه زنه پر میکنه هی بدشو میگه. حالا اینا به کنار. تازگی یه کاری میخواد بکنه شاخم در اومده. این زنه بچه دوم رو بارداره و دوستم از حسادت دنبال اینه یه کاری کنه بچش سقط شه. حتی به دوستم نگفته بودن بارداره خودش با فضولی فهمیده. گفته بمیرم نمیزارم بچش سالم به دنیا بیاد. یه مدته کلا باهاش حرف نزدم. نمیدونستم چجور این رفتاراش رو کنترل کنم. با من خیلی خوب بود ولی خب موافق این کاراش نبودم

لایک

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

دوستت تقصیرش نیست خلا عاطفی دارهباید بره مشاورهیچکس جای اون نیست که بخواد قضاوتش کنه یا اون خانوم رو ...

نه واقعا همه میشناسیمش خانومه رو.خب دوستمم به هرحال وقتی تعریف میکنه میفهمم که چقدر دغدغه هاش الکی و غیر منطقیه.مثلا میگه هرشب عسل میخوره با شیر داغ خودش و دخترش به من تعارف نمیکنن.خب اون بیست سالشه خودش بره بخوره و واقعا سر چیزای الکی داره بهش بدی میکنه

خانومه میخواست گوشی ایفون بخره. یعنی باباش میخواست برای زنش بخره. این شروع کرد گریه و کولی بازی که ی ...

همینو به گوش زنه و مخصوصا باباش برسونید، اینجور دختر نفهمی دلسوزی بردار نیست

نه واقعا همه میشناسیمش خانومه رو.خب دوستمم به هرحال وقتی تعریف میکنه میفهمم که چقدر دغدغه هاش الکی و ...

ببین باور کن ما از چیزایی که میگن حتی نمیتونیم به ۱۰درصد زندگیشون پی ببریم چه برسه به اینکه بخوایم قضاوتشون کنیم

اون خانوم هرچقدر هم که خوب باشه هیچوقت نمیتونه جای مادر رو بگیره برای دوستت،به هرحال دوست توهم توی دوران کودکی و نوجوونی نداشتن مادر رو تجربه کرده و الان کلی مشکل عاطفی داره و خودش به اندازه کافی داغونه،تو اگه قصد کمک کردن بهش داری باید غیرمستقیم بهش بگی که بره پیش تراپیست

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽