2777
2789
عنوان

بنظرتون هک یا کلاهبرداری نیست (عکس)

121 بازدید | 10 پست

سلام سلام

من خیلی از روبیکا سر در نمیارم

این پیام رو دیدم و اشتباهی عکسش رو دانلود کردم

بنظرتون این سرشماره معتبره یا چی؟!

هیچ گزینه مسدودی یا گزارش دادن هم برای این اکانت لحاظ نشده..

یعنی نمیتونم بلاک کنم یا گزارش بزنم..

فثط میتونم گفت و گو رو پاک کنم..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

عکس قراره به زودی منتشر بشه..

نوشته تکنوپی

با یه تیک آبی:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس قراره به زودی منتشر بشه..

نوشته تکنوپی

با یه تیک آبی:)

به نظر من همشون کلاهبرداریه

بله، درسته..

الان نگرانیم بابت باز کردن عکسه..

نمیدونم میتونه باعث بشه گوشیم هک بشه یا نه..

آخه یه مدت برای واتساپ این هشدار میدادن که عکس رو باز نکنید

شاید تبلیغاتیه ولی محض احتیاط روی لینکی کلیک نکن

نه نه..

روی لینک نزدم

فقط عکس رو باز کردم..

و الان دارم خودخوری میکنم فقط

بله، درسته..الان نگرانیم بابت باز کردن عکسه..نمیدونم میتونه باعث بشه گوشیم هک بشه یا نه..آخه یه مدت ...

میدونم درکت میکنم.آدم واقعا نمیدونه چه کار کنه.اگه راست هم باشه دیگه به هیچ چی نمیشه اعتماد کرد