2777
2789
عنوان

امشب شب اخرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توی اتاق خودمم به اونا کاری ندارم شوهرم سرشبی قهر کرده تو پذیرایی با مامانم و داداشم خابیده توی ا ...

به عنوان کسی که پنج بار خودکشی ناموفق داشته بهت میگم؛ اصلا ارزش ندارع

معجزه ای هم نشد برای من حتی خیلی هم مشکلات بدتر شد ولی واقعا ارزش نداشت الان که سر عقل اومدم فهمیدم

یه لحظه چهره خوشحال دشمنای مزخرفتو به یاد بیار

تو باید دووم بیاری بزنی تو دهن زندگی و یه سریا.

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بخاطر یه مرد شوت خودتو و خانوادتو بدبخت نکن

من اصن از بچگیمم زندگی نرمالی نداشتم

نوجوانیمم همینطور

بعد ازدواجمم همینطور

ترجیح میدم بمیرم دیگه

من حتی یه ستاره هم توی این آسمون ندارم

منم مثل تو کاش خونه منم بخاری داشتم همینجوری خودمو خفه میکردمسر شب ۴ تا قرص گلوکوفاژ ۵۰۰ (قرص دیابتم ...

بابا شیطون رولعنت کنید

یه کم عزت نفس داشته باشین

حداقل واسه اینجور آدما خودتون رو نابود نکنین چون بعد شما هم عین خیالشون نیست و اتفاقا خوشحال تر میشن

من اصن از بچگیمم زندگی نرمالی نداشتم نوجوانیمم همینطوربعد ازدواجمم همینطورترجیح میدم بمیرم دیگه من ح ...

منم خیلی خستم ینی ههمون خسته ایم هر روز یه جیز جدید میاد درد میشه میره تو دلم

ولی خب از جهنم و عذاب جهنم دیگه وحشتناک تر نداریم

من از ایناش میترسم اگه اینا نبود الان نبودم🥲

بابا شیطون رولعنت کنیدیه کم عزت نفس داشته باشینحداقل واسه اینجور آدما خودتون رو نابود نکنین چون بعد ...

خبچه اهمیتی داره خوشحال تر بشن یا ناراحت تر

مگه بخاطر دل اوناست؟

خب مگه میشه ادم رنگ روز خوش رو نبینه

خب دلم نمیخاد زندگی کنم

من اصن از بچگیمم زندگی نرمالی نداشتم نوجوانیمم همینطوربعد ازدواجمم همینطورترجیح میدم بمیرم دیگه من ح ...

ول کن توروخدا

سنت کمه هنوز که این حرفارو میزنی

بیا دستت رو بگیرم ببرمت جاهایی که فقط روز ی هزار با فقط خدارو شکر کنی

هر چی هست وهز چی بود خودت بلندشو و یه یاعلی بگو زندگیت روبساز.

هر کسی که خواستت یا نخواستت هم کاری نداشته باش و هدفت رو دنبال کن فقط

خبچه اهمیتی داره خوشحال تر بشن یا ناراحت ترمگه بخاطر دل اوناست؟خب مگه میشه ادم رنگ روز خوش رو نبینه ...

چی باعث شده فک کنی نه خطه چرا فکر میکنید روز خوشی ندیدی

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A