2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی من فدات شم

بیا بغلم گریه کن 😭😭😭😭

ولی بدون

این نیز بگذرد

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
الهی من فدات شم بیا بغلم گریه کن 😭😭😭😭 ولی بدون این نیز بگذرد

قربونت برم عزیزم واقعا گاهی اوقات میفهمم چقد بی کسم خاهرم ک نیستش مادرمم انقد حرص میخوره هیچی براش نمیگم پدرمم اصلا یه زنگ نمیزنه شهر غریب هستم تنها دوست انچنان ندارم خونواده شوهرم دوستم ندارن شوهرم سرد

چیشده حالا اگه میخوای بگو

قربوونت برم عزیزم واقعا گاهی اوقات میفهمم چقد بی کسم خاهرم ک نیستش مادرمم انقد حرص میخوره هیچی براش نمیگم پدرمم اصلا یه زنگ نمیزنه شهر غریب هستم تنها دوست انچنان ندارم خونواده شوهرم دوستم ندارن شوهرم سردبی احساس همش توهین تحقیر

چی شده بگو خالی شی

قربوونت برم عزیزم واقعا گاهی اوقات میفهمم چقد بی کسم خاهرم ک نیستش مادرمم انقد حرص میخوره هیچی براش نمیگم پدرمم اصلا یه زنگ نمیزنه شهر غریب هستم تنها دوست انچنان ندارم خونواده شوهرم دوستم ندارن شوهرم سردبی احساس همش توهین تحقیر

قربونت برم عزیزم واقعا گاهی اوقات میفهمم چقد بی کسم خاهرم ک نیستش مادرمم انقد حرص میخوره هیچی براش ن ...

بالاتر از همه اینا خدارو داری الان حالت بده برو تو بغل خدا سرتو بذار رو شونه هاش گریه کن باهاش حرف بزن ببین چقدر حالت بهتر میشه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
قربوونت برم عزیزم واقعا گاهی اوقات میفهمم چقد بی کسم خاهرم ک نیستش مادرمم انقد حرص میخوره هیچی براش ...

الهی قربونت برم که تو خودتو داری نیازی به هیچکس نداری زندگیتو خودت بساز بقیه رو ول کن میدونم حس بدیه و باعث ناراحتیت میشه ولی روز خودتو انقد فشرده کن که تو دیگه به یاد هیچکس نیفتی برا خودت باشگاه برو خرید برو با رفیقات بیرون برو

بالاتر از همه اینا خدارو داری الان حالت بده برو تو بغل خدا سرتو بذار رو شونه هاش گریه کن باهاش حرف ب ...

اصلا بلد نیستم اینجور کارهارو حسم نابود شده ربات شدم روم نمیشه با خدا حرف بزنم