2777
2789
عنوان

چرا کسی منو جدی نمیگیره

246 بازدید | 26 پست

مثلا تو یه جمعی هستیم کسی بهم محل نمیده و حرف هام رو جدی نمیگیره و کلا اهمیت نمیدن بهم با اینکه خیلی آدم کم حرفی ام چرا اینجوریه اکثر جمعا اینجوریه فقط یکی نیس

خودتو دست کم نگیر🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهشون سعادت نداده از وجوده تو لذت ببرن اما خب کم حرفیدم میتونه دلیل باشه یا همینطور شاید چون اعت ...

اعماد به نفسم فوقالعاده پایینه ولی وقتی حرف میزنم بهم نگا نمیکنن یا باهام هم صحبت نمیشن احساس میکنم دارم چرت و پرت میگم اینا گوش نمیدن دلم میشکنه

خودتو دست کم نگیر🌱

این مشکل از شما نیست، از شعور اوناست.

ولی من خودم وقتی کسی باهام حرف میزنه با دل جون بهش گوش میدم باهاش حرف میزنم ک مبادا ازم ناراحت بشه ولی نمیدونم چرا بقیه باهام اینجوری میکنن

خودتو دست کم نگیر🌱

اعماد به نفسم فوقالعاده پایینه ولی وقتی حرف میزنم بهم نگا نمیکنن یا باهام هم صحبت نمیشن احساس میکنم ...

خدا دلشونو بشکنه دلخور نشو

فقط و فقط خودت و دوست داشته باش شدید بیشت از هر کسی

وقتی خودت و دوست داشته باشی

بقیه هم دوست دارن

سعی کن کپ کم پرحرف نه

اما یه کم حرف زدنت و بیشتر کنی

و سعی کن فراموش کنی چجور رفتار کردن

یه بار دیگه به همه فرصت بده و اخلاقت و اوکی کن یه کم

اگه کسی بازم نخواست دیگه اون ادم کلا بهش اهمیت نده

ایول خوب کردی ولی خب حس میکنم چون کم حرفی جدیت نمیگیرن یا کلا شخصیت آرومی داری

شخصیت ظاهریم آروم و درون گراس ولی شخصیت اصلیم یه دختر شیطون بامزه و خیلی شوخ طبعم ولی فقط با اونایی ک خیلی باهاشون صمیمی ام ن با بقیه حتی بعضیا از اطرافیانم میگن خیلی مظلوم و آرومی

خودتو دست کم نگیر🌱

شخصیت ظاهریم آروم و درون گراس ولی شخصیت اصلیم یه دختر شیطون بامزه و خیلی شوخ طبعم ولی فقط با اونایی ...

خوب تو منی دقیقا، در واقع بیرون گرایی ولی خوب کنار اون آدما حال نمیکنی دلیلش هم رفتار زشت خود اون ادماست