2777
2789
عنوان

چرا واقعا بچه میاریم بعضی از ماها

265 بازدید | 28 پست

کلی مریض روحی جسمی مرد بداخلاق و بددهن ک زنشو کتک میزنه زن وسواسی یا طرف تو خرج خونشون مونده .....چرا ظلم میکنیم ب یک بچه و اونو بدنیا میاریم ک بخاطر یک دارو یا یک چیزی ک دلش میخاد درد روحی و جسمی بکشه ....بدنیا میاریمش و جلوش کلی فوش و بدبیراه

....طرف بچشو کتک میزنه میگه میخام تربیت شه

بچشو وابسته بار میاره

بچشو عصبی بار میاره

توروخدا بیاید انقدر ظلم نکنیم و تا از خودمون مطمئن نشدیم ی طفل معصوم بدنیا نیومدیم شاید باود نکنید بیشتر زخم های زندگیمون مال اوایل کودکی ماست ک از پدرمادر خوردیم .....وقتی تو پروسه درمان قرار میگیریم میفهمیم پدر مادر چ جنایاتی در حق ما کردن .....

بانوی کورد ❤️

الان میان براتون مثال های انگشت شماری میزنن که تو همین موقعیت ها پیشرفت کردن و میگن زیادی در سلامت روان بزرگ شه لوس میشه😅

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش مامان منم منو به دنیا نمی آورد

منم اینو میگم فعلا ک تو پروسه درمانم ....اما امیدوارم ک یک روز خودم خودمو نجات بدم ...و به کودک درونم ارامش و شادی ببخشم

بانوی کورد ❤️

من امروز داشتم به این فکر میکردم که با وجود بیماری های روحی و روانی ژنتیکیم بچه آوردنم درسته ؟

بعد دیدم مشکلاتم قابل حل و درمانن پس نباید خیلی نگران باشم 🙄

✨ یا مهدی مرا دریاب و با من باش ✨

یاد این شعر افتادم:

پدر آن شب جنایت کرده ای شاید نمیدانی!

به دنیایم هدایت کرده ای شاید نمیدانی!

از این بابت خیانت کرده ای شاید نمیدانی...!!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

اگه پول ندارین اگه حوصله ندارین باشع حداقل یکی بیارین نه دوتا سه تا اگهپولم ندارین در رفاه بزرگش کنین حداقل بخاطرش مطالعه کنین از نظر روحی روانی سالم بزرگش کنین زیر دست هرکس رسید ولش نکنین به هرکسی نسپارینبچهاتون اگه کسی حتی اخم به بچتون کرد ازش دفاع کنین

هیچ وقت زندگی باب میل هیچکس نیست

اگه اینجوری بود هیشکی نباید بچه میاورد

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
من امروز داشتم به این فکر میکردم که با وجود بیماری های روحی و روانی ژنتیکیم بچه آوردنم درسته ؟ بعد ...

اره عزیزم اونی ک درمان میکنه خودشو اوکی میشه مهارت یاد میگیره و چ بسا یه بچه پرفکت بزرگ کنه یه بچه شاد و با عزت نفس ....

بانوی کورد ❤️

تنها جایی که با تاپیک بچه نیارید موافقم همین موضوعه

سلامت روانی زوج و توانمندی ساخت یه رابطه نرمال عاطفی مهم ترین نیاز بچه ست چون پایه های امنیت روانی بچه ساخته میشه

من با مصرف کننده بار آوردن بچه مخالفم ، با تامین همه خواسته های بچه مخالفم ، نیاز های بچه همه از دم باید تامین بشه ولی خواسته های بچه نه

خیلیا مصرف کننده بار آوردن بچه نه تنها براشون اشکال به حساب نمیاد فکر میکنن دارن لطف میکنن به بچه و اگر کسی نخواد بچه ش رو مصرف کننده بار بیاره فکر میکنن داره به بچه ش ظلم میکنه و همین رو کردن دلیل برای بچه نیاوردن من با این جور دلایل پوچ و بی محتوا و عزت نفس کور کن که یه عده توی نی نی سایت برای بچه نیاوردن مطرح میکنن مخالفم

ولی سلامت روان والدین ، علاقمند بودن به آموزش توی حوزه تربیت و توانمندی توی تامین نیاز های واجب بچه رو جزو واجبات و پیش نیاز های فرزند پروری میدونم

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اره عزیزم اونی ک درمان میکنه خودشو اوکی میشه مهارت یاد میگیره و چ بسا یه بچه پرفکت بزرگ کنه یه بچه ش ...

عزیزم میای تاپیک آخرمو ی نگاه بندازی و بگی چجوری باید درمان بشم اخه منم مشکل تورو دارم حتی بدتر

🩵🦋

هیچ وقت زندگی باب میل هیچکس نیست اگه اینجوری بود هیشکی نباید بچه میاورد

حداقل شرایط برای ورود یک بچه ک سالم و شاد و بدون ترس های روانی بزرگ شه باید فراهم بشه .....حداقل باید یکم رو خودمون کار کنیم

بانوی کورد ❤️