2777
2789
عنوان

دخترم امتحان داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

☹️متاسفانه اصلا پایه نیستن میگم بگیریم بخوابیم نمیخواد برید مدرسهمیگن نه میخوایم بریم🥲🥲🥲

😭😭😭

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘+✧──────✧+∘ ★彡 ̊・゚✧★✧゚・ ̊彡★ ⋆。 ̊ ☁︎ ̊。⋆。 ̊☽ ̊。⋆ ✧・゚: *✧・゚:* *:・゚✧*:・゚✧ ⋆。°✩+ ̊.⋆☽⋆ ̊+✩°。⋆ ̊+· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。 ̊★ ̊+· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。 ̊✩。⋆。∘+✧──────✧+

من مجبورم کار کنم با خودم میبرمش سر کاراون روز هم عجله ای بود کتاب برنداشت.مسئولیت پذیری خیلی مهمه و ...

اگه دخترت از صحبت هات این برداشت رو داشته که قطعا مکالمه عالی ای بوده

من عاشق لحظه هایی هستم که دارم به بچه باور ها رو منتقل میکنم

به نظرم یکی از لذت های فرزند پروری همین جاست

یه همدلی با موضوعی که بچه درگیرشه و بعد در بستر زندگی و موضوع ، انتقال باوری که خودمون با آگاهی بهش رسیدیم و باعث رشد بوده

یکی از ارزش های زندگی من اثر گذاریه برای همین این لحظه ها رو با هیچی عوض نمیکنم 😍

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه رو اغفال نکن با این حرفهای روانشناسی زرد که مد شده

بذار جدی درس بخونه

اگه میبری سرکار حتما خواست باشه کتاب بیاره و بذار اتاقی جایی که تمرکز کنه بخونه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه رو اغفال نکن با این حرفهای روانشناسی زرد که مد شدهبذار جدی درس بخونهاگه میبری سرکار حتما خواست ...

اصلا کاری ب روانشناسی و اینا ندارم عزیزم

و از کسی نشنیدم تا الان اصلا و اهل روانشناسی و اینا نیستم

سبک زندگیشون دوس دارم اینجوری باشه ک همیشه و تو هر شرایطی یه همچین اتفاقایی ک گذرا هستن مشکل ساز نشه واسشون

من خودم رتبه اول المپیاد کشوری ام و نمره زیر ۱۹ و نیم نداشتم

همیشه شاگرد اول بودم

و ب هیچ دردی نخورد

💔

اگه دخترت از صحبت هات این برداشت رو داشته که قطعا مکالمه عالی ای بوده من عاشق لحظه هایی هستم که دارم ...

اره عزیزم

و باورت میشه اون امتحان رو تنها کسی ک توی کلاس بدون غلط نوشته بود دختر من بود؟

ب نظدم ذهن آروم خیلی مهمه

این که ب بچت حس کافی بودن بدی

این که استرس نداشته باشه

دختر من .۶.۷ سال تموم لکنت داشت همه مسخرش میکردن

الان یک ماهه بهتر شده

💔

اره عزیزمو باورت میشه اون امتحان رو تنها کسی ک توی کلاس بدون غلط نوشته بود دختر من بود؟ب نظدم ذهن آر ...

آخی چه قشنگ 😍 ان شاالله تمام مراحل رسیدن بچه هات به رشد و شکوفایی رو ببینی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آخی چه قشنگ 😍 ان شاالله تمام مراحل رسیدن بچه هات به رشد و شکوفایی رو ببینی

ممنونم مهربونم

🧡

آره واقعا خیلی حس خوبی بود واسم وقتی معلم از عصبانیت همه مادرا رو خواست

چون نمره بچه ها افتضاح بود

با اینکه مادرا یک هفته داشتن یاد بچه هاشون میدادن

💔

عه😅آخه خیلی اغفال گر هستممثلا دخترام خیلی آرومنتو مدرسه خیلی اذیتشون میکردن(بچه ها این محدوده ک اوم ...

ادامه بده😂منم اگه مامان بشم همینارو به بچه هام یاد میدم

من به پایانِ دنیا رسیده‌ام.آنجا که عشق،تنها یک واژه‌ی ممنوع است…

اصلا کاری ب روانشناسی و اینا ندارم عزیزمو از کسی نشنیدم تا الان اصلا و اهل روانشناسی و اینا نیستمسبک ...

نمیدونم والا خوددانی

قضاوت نمیکنم شرایططون چطوره

حتما دخترت شاگرد زرنگ و مسئولیت پذیری هست و خودتم حتما بودی اینطور که میگی

واینطوزر گفتن شما از استرسش کم کرده نه اینکه سهل انگاری کنه

ولی کلا از کسایی که درس مدرسه رو بی ارزش جلوه میدن موافقشون نیستم چون به هر حال دوره ای هست که باید طی بشه و سختی راه رو هم باید بکشه بچه

کسایی که درس نخونده به جایی رسیدن انگشت شمارند مگر با پدر پولدار. یا تفکر خیلی خلاق

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport