2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلیا هنوز فرق بین تنهایی و بیکسی رو نمیدونن و خیال میکنن این دوتا یه معنی داره درصورتی که اصلا اینطور نیست ، خیلیها میگن تنهام ، ولی پدرمادرشون زنده هستن خواهربرادر هم دارن عموعمهداییخاله هم دارن ، رفیق همجنس هم حداقل یکی داره ، این ادما که میگن تنهان ، منظورشون تنهایی احساسی و عاطفی هست که در میان جمع تنهان ، ولی بیکس به کسی میگن که نه پدرمادر داره نه خواهربرادر داره نه عموعمه دایی خاله داره نه حتی یک دوست همجنس یا غیر همجنس داره ، به این ادم میگن بیکسوکار و معنیش با تنهایی خیلی فرق داره

خدایاتنهاکسم‌تویی بی‌کسم‌نکن ، تنهاپناهم‌تویی‌بی‌پناهم‌نکن ، تنها‌امیدم‌تویی‌ناامیدم‌نکن

تو چقدر؟؟؟من خیلی بیشتر

من در حد نداشتن کسی ک منو ببره بیرون و شریک غم و شادی و.. باشه

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

خیلیا هنوز فرق بین تنهایی و بیکسی رو نمیدونن و خیال میکنن این دوتا یه معنی داره درصورتی که اصلا اینط ...

مث من ک ن خاهر ن برادر ن خاله ن عمو ندارم و دوستم ندارم فقط مامانمه و خدا من تنهام ولی خدارو دارم شدیدا

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

مث من ک ن خاهر ن برادر ن خاله ن عمو ندارم و دوستم ندارم فقط مامانمه و خدا من تنهام ولی خدارو دارم شد ...

بازم خداروشکر مامانتون هستن ، من همونم ندارم ، هردو پدرمادرم فوت کردن ، از بچگی فقط دو تا خواهر برادر داشتم که اوناهم فوت کردند، عمو و خاله هم که اصلا نداشتم ، فقط یک دونه دایی و یک عمه داشتم ، که هر دو فوت کردن فرزندان عمه ام و فرزندان دایه ام کجا هستند بیخبرم چون مهاجرت کردن ، یک دوست و رفیق همجنس یا جنس مخالف هم ندارم چه در فضای مجازی چه در زندگی واقعی ، در یک منزلی دور از شهر تک و تنها با بیماری شدیدی که دارم زندگی نکبتباری رو دارم سپری میکنم که حتی بخاطر این بیماری نمیتونم به نظافت منزل و نظافت خودم برسم ، اخرین کسم که زنده مانده بود و خیلی بخاطر بیماریم مراقبم بود مادرم بود که اونم چهارده سال پیش از دنیا رفت ، بیماریم حالا چیه شرمندم نمیتونم بگم ، بله دوستان آدم تنها ، با آدم بیکسوکار زمین تا آسمون فرق داره

خدایاتنهاکسم‌تویی بی‌کسم‌نکن ، تنهاپناهم‌تویی‌بی‌پناهم‌نکن ، تنها‌امیدم‌تویی‌ناامیدم‌نکن