من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
جان وایت، نویسنده: او فرار نکرد،برخلاف نتانیاهو،و در پروندههای اپستین هم نامش نیست،برخلاف ترامپ.برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود،لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی.برای #دختران واقعی ایران، دختران مدرسه ای ابتدایی در #میناب که امروز به شهادت رسیدند🥀🖤 #هشتگ میزنید؟ مو میتراشید؟ ترانه میسازید؟ یا اسمهایشان برایتان آب و نانی ندارد؟🖤🖤🖤
نه لغو نکنید فقط موقع توضیح دادن دلیل تماستون یکم با آرامش و خونسردی حرف بزنید و بابت حضورش حتماً تشکر انجام بدید.
خیلی عادی و جدی باشید حتی اگه ته دلتون خالی شده اجازه ندید اطرافیان متوجه بشن چون بازتاب بدتزی داره و در آینده نزدیک ازتون به عنوان شخصیت ضعیف و بدون اعتماد به نفس باد میکنن.
جان وایت، نویسنده: او فرار نکرد،برخلاف نتانیاهو،و در پروندههای اپستین هم نامش نیست،برخلاف ترامپ.برای اینکه بفهمی این مرد برای بسیاری از مردم چه معنایی داشت و چرا اینقدر عزیز بود،لازم نیست مسلمان باشی یا حتی مذهبی.برای #دختران واقعی ایران، دختران مدرسه ای ابتدایی در #میناب که امروز به شهادت رسیدند🥀🖤 #هشتگ میزنید؟ مو میتراشید؟ ترانه میسازید؟ یا اسمهایشان برایتان آب و نانی ندارد؟🖤🖤🖤
چی بگم که دلم خونکارمون کشید به دادگاه و پاسگاهامروز دیگه از شدت غصه و استرس داشتم تو خیابون سکته می ...
با همسایتون؟ مشکل چی بود؟
خسته شدم از این خونه ها برام دعا کنید ۶ ساله اسیر شدیم اینجا خدا شاهده ۶ ساله رنگ آرامش ندیدم انشالا ...
نفرینش نکن عزیزم
دعا کن خدا سر عقلش بیاره شمارو هم نجات بده
بچه دیدم انقد باادب،مامان باباش ادب یادش دادن
همسایه ما هم خودش پررو بود هم بچه هاش