2777
2789

هرچی میخرن تو دلم حسودی میکنم ولی اصلا نشون نمیدم با ذوق و شوق اولین نفر بهشون زنگ میزنم تبریک میگم باز رودر رو بهشون تبریک میگم و کلی خوشحالی میکنم. یعنی خدا میدونه چجوری دارم جلوی حسادتم میگیرم دلیلش اینه که اونا خیلی پیشرفت کردن خونه و سه تا ماشین و..... و وسایل خونشون عوض کردن البته برای منم افتخار هست پیشرفت زنداداشم و داداشم ولی ما همش پسرفت و شوهرم هیچ درامدی نداره حالم بد میشه همش مقایسه میکنم

عزیزم. چقدر صادقانه در. مورد احساست صحبت کردی. بهت حق میدم. ولی خوب توی خیلی از خانواده ها وضع خواهر و برادرها با هم فرق میکنه. اگر بخوای خودتو درگیر این مقایسه کنی داغون میشی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسادت تو وجود همه هست طبیعیه فقط بخاطر خدا باید کنترلش کنی و اقدامی نکنی که بر علیه اونا باشه حتی یه نیش خند ساده

از خدا بخواه به شماهم ببخشه

به این فکر کن که رزق شما فقط دست خداست و ربطی به زنداداش شما نداره

اگر به این فکر کنی که دنیا گذراست همینطور که دست خالی وارد دنیا شدی دست خالی هم باید برگردی پیش خدا حتی اگر قصر داشته باشی